Reality30. april 2023

Asbjørn Nielsen indrømmer: "Tyren" er en rolle

Inden Asbjørn Nielsen skulle i tv planlagde han en karakter, han kunne spille for at blive husket – ligesom Ulven Peter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Asbjørn Nielsen slår fast: “Tyren” er en rolle.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Han blev hurtigt kendt som Tyren, da han for første gang trådte ind i "Ex on the beach" – men er Asbjørn Nielsen stadig Tyren? Og hvor stor forskel er der på de to sider af ham?

Realitystjernen folder detaljerne ud i ugens afsnit af "Sladderministeriet", hvor han deltager sammen med kollega, ven og nu også roomie, Jeppe Bøg Risager, og her kommer der nogle sandheder på bordet.

For er Asbjørn Nielsen stadig Tyren, når han tager i byen, og der IKKE er et kamera, der optager alt, hvad der sker? Og hvad med hjemme i privaten, når Jeppe smækker en kristen film på – er det så Tyren, der sidder og ser den sammen med ham?

– Jeg vil sige: Når jeg er i byen, er jeg nok Tyren, ja, svarer Asbjørn Nielsen hurtigt, før de to bryder ud i et latterbrøl.

Asbjørn Nielsen måtte fortsætte som Tyren efter en lidt for kæk ansøgning til "Ex on the beach".
Asbjørn Nielsen måtte fortsætte som Tyren efter en lidt for kæk ansøgning til "Ex on the beach".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Herefter indrømmer han, at Tyren er en rolle, han opfandt til sin tv-karriere – stærkt inspireret af Peter Birch, der er bedre kendt som "Ulven Peter".

– I sin tid, inden jeg overhovedet skulle være med, der havde jeg sat mig ned og tænkt: "Alle folk, man husker, det er dem, der har et eller andet – for eksempel Ulven Peter".

I sin ansøgning til "Ex on the beach" lagde Tyren fra Kolding blandt andet vægt på, at han med egne ord er en blanding af Magic Mike og Mr. Grey, så da han kom med i programmet, måtte han fortsætte ad den vej.

– Jeg var bevidst om, da jeg gik ind og talte om mig selv i tredje person: "Tyren, han elsker damer", at enten kunne det briste eller bære.

Hør Jeppe Risager og realityjournalist Nicklas Lagerstorf bedømme, hvorvidt karakteren er sjov eller pinlig, i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele afsnit 25 af "Sladderministeriet" med Jeppe og Tyren her:

Eller lytte til episoden som podcast her:

Sponsoreret indhold