Reality29. april 2023

Asbjørn Nielsen efter bruddet: Tvunget til at sætte titel på

For et lille år siden blev Asbjørn Nielsen single, og i det seneste afsnit af "Sladderministeriet" taler han ud om forholdet og bruddet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Asbjørn Nielsen efter bruddet: Tvunget til at sætte titel på
 Video: Kaspar Wenstrup

En karriere inden for reality-tv og kærlighed går bestemt ikke altid hånd i hånd. Det kan Asbjørn Nielsen skrive under på.

For lidt under et år siden blev "Ex on the Beach"-stjernen single, og det er han stadig. I det nyeste afsnit af "Sladderministeriet" åbner "Tyren" op om det.

Opmærksomheden er stor, når en etableret realitystjerne som Asbjørn pludselig finder en pige, han er blevet glad for. Det betyder også, at man lige skal tænke sig om en ekstra gang.

- Det er op til en selv, hvor meget man deler. Man kan vælge at dele rigtig meget, og du kan vælge at være mere anonym omkring det, fortæller Asbjørn i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet":

- Det eneste, der var svært, var, at så snart du begynder at ses meget seriøst med en, og det går den vej, så er folk hurtige og meget nysgerrige.

Asbjørn Nielsen
Den store opmærksomhed på en som realitydeltager kan gøre det svært at finde kærligheden, indrømmer Asbjørn.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den store nysgerrighed fra fans og følgere havde sine konsekvenser, afslører Asbjørn.

- Jeg føler, at det godt kan blive trukket ned over på hovedet på en, at nu skal man sætte en titel på, fordi alle andre går og siger, at man er kærester.

Presset fra offentligheden er langt fra det eneste, der gør det besværligt for realitystjerner som Asbjørn at finde kærligheden og få et godt, stabilt forhold.

Også rygtedannelse på de sociale medier besværliggør tingene.

- Det er da irriterende, men det er der ikke så meget at gøre ved. Der er det vigtigt, man er sammen med en partner, der stoler så meget på en. Hvis der ikke er 100 procent tillid, så skal der ikke meget til at vælte hele korthuset, forklarer han.

Du kan se hele afsnittet af "Sladderministeriet" med Asbjørn Nielsen og Jeppe Risager her:

Eller høre afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold