Reality 17. januar

Annika fra “X Factor”: Her har du set hende før

Det er ikke første gang, den rappende “X Factor”-deltager er at se på skærmen
Annika er ikke helt fremmed foran et kamera. 
Annika er ikke helt fremmed foran et kamera. 
Foto: TV 2

Det viser sig, at flere af årets deltagere i TV 2’s sangprogram har været at foran et kamera, før de charmerede deres dommere i “X Factor”.

Først kom det frem, at Thomas Blachmanns deltager Rosita på et tidspunkt har forsøgt at finde kærligheden, da hun var med i datingprogrammet “Alene sammen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu viser det sig, at hun ikke er den eneste af Blachmanns deltagere, der har været på en date for rullende kameraer.

Annika, der stillede op til sin audition med en rap, hun havde skrevet til sin mor, har nemlig været på en enkelt date i realityprogrammet “For lækker til love” i 2019.

Og det er ikke hvem som helst, hun var på date med. Det viser sig nemlig, at hun endte på en date med Rasmus, der tidligere fik en sjetteplads i selvsamme sangprogram, som Annika nu kan kæmpe sig videre i, når det er hendes tur til 6 chair challenge.

Rasmus Nielsen nåede at være med i tre sæsoner af "For lækker til love" og nåede på endnu flere dates - en af dem var med Annika. 
Foto: Dan Mariegaard

– Jeg tror bare gerne, jeg ville se, om det nu var sandt, at man ikke kan finde kærligheden på den måde, fortæller Annika til SE og HØR, da vi spørger ind til programmet.

Det var dog ikke en date, hun husker som særlig god.

– Jeg syntes, han var en smule arrogant, kan jeg huske. Jeg sad tilbage med en følelse af, han var meget svær at læse.

Datingepisoden er dog ikke noget, der holder den 22-årige tilbage for at lede efter kærligheden. Hun fortæller, hun ikke har en kæreste lige nu.

– Men det kommer nok, afslutter hun.

Du kan følge med i Annikas rejse i “X Factor” de næste fredage, når hun skal synge sig til en stol i 6 chair challenge.

Sponsoreret indhold