Reality2. februar 2024

Annemette Voss i voldsom forskrækkelse: Rygmarven undersøgt

Influenceren kendt fra ”Den store bagedyst” havde pulsen oppe i det røde felt forleden, da hendes mand blev indlagt med voldsomme smerter
Annemette Voss og resten af familien fik en slem forskrækkelse forleden.
Annemette Voss og resten af familien fik en slem forskrækkelse forleden.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Når den nærmeste bliver syg, ramler verden, og det var præcis hvad den populære influencer og mesterbager Annemette Voss, 40, oplevede forleden.

I et opslag på sin Instagram-profil beskriver hun, hvordan hendes mand Micky pludselig måtte på hospitalet.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-02/skaermbillede-2024-02-02-kl.-11.54.25.png
Annemette Voss og ægtemanden Micky.
 Foto: Lars H. Laursen

– Vi fik os en rigtig grim forskrækkelse. Det involverede indlæggelse, rygmarvsprøve og en voldsomt smerteramt Micky. Jeg var bange, må jeg indrømme, men nu er der styr på det hele. Micky er hjemme igen, og han kommer sig. Det er svært, det der med at have to små børn med sig, når man bare gerne vil være der for sin mand.

– Men hverken Rita eller Luca er helt store nok til at forstå, at deres behov ikke altid kommer i første række, så de sidste 36 timer har krævet lidt ekstra overskud fra min side, forklarer Annemette Voss, der nu kan ånde lettet op.

Voss takker også for omsorgen i indbakken, hvor blandt andre veninden Mette Bluhme Rieck, 41, skriver, at hun altid er klar på at hjælpe familien med at passe børn.

SE og HØR har spurgt, hvad der skete med Micky, men det har Annemette Voss valgt at holde privat.

Sponsoreret indhold