Reality30. januar 2017

"Masterchef" er tilbage: Anne-Sofie serverer insekter for dommerne

Når ”Masterchef” vender tilbage i aften, så kommer en af deltagerne med en lidt speciel hovedingrediens. Men er det nok til at få et forklæde?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_47.jpg
 Foto: TV3

De fleste vil nok forbinde programmet ”Masterchef” med lækker, veltillavet med, hvor der er brugt nogle af de bedste ingredienser. Men i aftenens udgave af madprogrammet prøver en af deltagerne at udfordre denne forestilling. Anne-Sofie har nemlig taget insekter med til dommerne.

- Jeg har taget to forskellige slags græshopper med. Hvordan har i det med insekter, spørger Anne-Sofie, da hun er ved at præsentere sin ret for de tre dommere.

Og det er med en del skepsis, at de Jakob Mielcke, Thomas Castberg og Jesper Koch ser til, mens Anne-Sofie anretter de små kryb.

Den skepsis kan Anne-Sofie godt fornemme.

- Har i overhovedet lyst til at smage i dag, spørger hun de tre dommere. Der dog alle tre kaster sig over insekterne.

Men det er ikke sikkert, at insekter er det der skal til, hvis man gerne vil klare sig videre i konkurrencen i ”Masterchef”.

I hvert fald ender Jesper Koch med at give Anne-Sofie et nej, da det kommer til beslutningen. Det er dog ikke hans ord alene, der afgør om Anne-Sofie går videre. De to andre dommere har nemlig også noget at skulle have sagt.

Du kan se, om Anne-Sofie går videre i ”Masterchef” i aften klokken 19.00 på TV3.

Se klippet af Anne-Sofie, der serverer insekter herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold