Reality21. november 2022

Anne Plejdrup taler ud om Teitur: Vil ikke undskylde

Siden Teitur Skoubos dom i byretten har Anne Plejdrup taget afsted til sin tidligere bedste ven. Nu bryder hun tavsheden, efter landsretten frikendte færingen for voldtægt, men kendte ham skyldig i vold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Anne og Nadja har sammen skrevet bogen "Homies", som de fortæller om i interviewet her.
 Video: Elena Hybel Colding

Der har været stille fra Anne Plejdrup, siden hendes forhenværende bedste ven Teitur Skoubo af landsretten blev dømt for vold men frikendt for voldtægt.

Da byretten havde afsagt sin dom, som altså senere blev omstødt, valgte Anne at tage afstand til den dømte færing.

- Jeg har ikke snakket med Teitur i lang tid. Jeg har tiltro til det danske retssystem, og så tænker jeg, man agerer ud fra det, de finder ud af, sagde hun til SE og HØR dengang.

Og hendes holdning har ikke ændret sig, selv om Teitur nu "kun" er dømt for vold og altså ikke voldtægt. Det skriver hun i en story på sin Instagram-profil.

- Teitur og jeg snakker ikke sammen, og det kommer vi heller aldrig til, slår Anne fast.

- Havde det været min egen bror, der var blevet dømt – på daværende tidspunkt – havde jeg trukket mig, og jeg er også sikker på, at vi begge ikke har lyst til at skulle snakke sammen.

Teitur Skoubo og Anne Plejdrup
De tidligere bedste venner vandt i 2019 "Paradise Hotel", hvor Teitur i troskabstesten valgte at snyde Anne i troskabstesten og stikke 300.000 kroner i præmiepenge direkte i lommen.
 Foto: Mikael Rieck

I sin story slår Anne fast, at hun ikke har ændret sit syn på Teitur, selv om han altså nu er frikendt for voldtægt.

- Jeg tog afstand, da han blev dømt, da jeg stoler på vores retssystem. Jeg ved godt, han blev frikendt for voldtægt, men ikke for vold, hvilket jo er godt, da ingen skal dømmes for noget, de ikke har gjort. Men jeg trækker mig altså stadig fra vold. Jeg ønsker Teitur det bedste med hans familie og venner, skriver hun.

Samtidig kommer Anne med en besked til de følgere, som mener, at hun skylder Teitur en undskyldning. Hvis færingen venter på sådan en, så kommer han til at vente længe.

- Til jer der skriver, at jeg burde skrive undskyld, så er jeg ikke enig, og det kommer jeg heller ikke til. Det var det sidste, jeg havde at sige om alt det her, slutter Anne af.

Sponsoreret indhold