Anne Plejdrup deler stor nyhed: Skal have nye bryster

Anne Plejdrup, der lige nu er aktuel i "Paradise Hotel", skal have lavet større bryster.

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

Reality-baben har længe drømt om at få gjort noget ved barmen, og nu bliver det altså en realitet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

- Jeg har altid gerne villet have lavet mine bryster. Det, der har afholdt mig, er, at jeg har været sygt bange for narkosen og smerterne efter, siger hun til SE og HØR.

Anne Plejdrup skal under kniven 28. maj ved Løntoft Plastikkirurg i Odense. Her skal hun have opereret dråbeformede brystimplantater med 345 mililiter ind i brysterne.

Under operationen slipper hun for den narkose, som hun ellers har frygtet.

- Så jeg skal være vågen under operationen. Jeg har været i dielog med dem, og de har super meget tjek på det. Jeg har vidst det i en måneds tid, og jeg har glæder mig til at fortælle jer alle  sammen om det, fortæller hun.

I skrivende stund er Anne Plejdrup og kæresten Nikolaj Hvidman isolation, fordi de begge er smittet med corona. Men "Paradise"-stjernen regner med, at hun når at komme sig inden operationen.

Det kræver nemlig et godt helbred, når man skal under kniven. Desuden betyder det, at Anne Plejdrup bliver nødt til at kvitte smøgerne for en periode.

- Jeg er så heldig, at jeg har en sød kæreste, som er ikke-ryger og ikke tager snus. Så han kommer til at holde mig i ørene, lyder det fra Anne Plejdrup.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close