Reality21. november 2023

Anna Seneca smaskforelsket: - Jeg er blevet klogere

Amors pil har igen, igen ramt Anna Seneca, som er smaskforelsket. Til SE og HØR åbner reality-baben op om sin nye fyr for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" har Anna Seneca tidligere talt ud om den voldsomme kritik, hun bliver bombarderet med.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ! ANNA SENECA TALER UD: HALVANDET ÅR I HELVEDE

En ny mand har fejet benene væk under Anna Seneca, som over for SE og HØR indrømmer, at hun er godt og grundigt forelsket.

- Det er ikke en kæreste endnu. Vi er nok på forstadiet til det, jeg ved ikke, hvad man kalder sådan noget, forklarer den tidligere "Paradise Hotel"-deltager.

Anna vil ikke ud med, hvem den hemmelig fyr er, men hun fortæller, at hvis tingene går, som det gør nu, så varer det nok ikke længe, før de kan kalde sig for kærester.

Her kan du høre afsnittet af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor Anna Seneca er gæst og hudløst ærligt åbner op om flere svære emner:

Samtidig afviser den populære influencer, at det skulle være ekskæresten Oliver Filthuth, hun er tilbage hos. Det har der ellers været en del spekulationer omkring på de sociale medier.

- Det er ikke en, man kender. Han er fuldstændig ukendt, og det er dejligt, slår Anna fast.

Klog af skade

At Anna har valgt at holde sin nye flammes identitet skjult for offentligheden, er ikke tilfældigt.

Anna Seneca
Smilet har igen fundet vej til Anna Seneca, som i den grad er ramt af Amors pil.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Heller ikke selv om hun gør brug af en noget anderledes fremgangsmetode end ved sine tidligere romancer.

- Jeg er klog af skade. Man skal jo blive klogere og lære af sine fejl, og det har jeg helt klart taget med ind i det her. Jeg gør ikke, som jeg plejer at gøre, forklarer Anna.

Da vi spørger reality-skønheden, hvad hun er faldet for ved sin nye fyr, kommer svaret prompte.

- Jeg er faldet for hans sjove jargon. Vi taler fuldstændig samme sprog. Jeg bliver forelsket i humor, og han har den samme humor som mig, fortæller Seneca.

Anna og den hemmelige fyr har set hinanden i omkring to måneder, og han har allerede nu et godt forhold til hendes søn Mio, som hun har med ekskæresten Oliver Erngart.

- Jeg har plads til at være mor i mine Mio-uger, og så har jeg plads til at være forelsket og alt det andet i de uger, hvor jeg ikke har Mio, fortæller Anna.

- Han er god til at give plads til, at jeg er mere sammen med Mio. Og Mio er allerede glad for ham.

Sponsoreret indhold