Reality28. marts 2023

Anna Seneca nægter: Vil ikke tale om Oliver Erngart

Meget er sagt og gjort mellem Anna Seneca og ekskæresten Oliver Erngart. Nu klapper hun dog helt i
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da SE og HØR i december mødte Anna Seneca på den røde løber, hvor hun havde kæreste Oliver Filthuth med, sendte hun en markant stikpille til ekskæresten Oliver Erngart.
 Video: Gregers Overvad

Det sidste år har mildest talt ikke været nemt for Anna Seneca og ekskæresten Oliver Erngart.

Den 10. april sidste år gik de endegyldigt fra hinanden, og siden er det gået meget op og ned for de to, som skulle finde ind i en ny hverdag, hvor de jo stadig er forældre sammen til sønnen Mio. Det kan man tydeligt mærke i en spørgerunde på Annas Instagram-profil.

Her er det væltet ind med spørgsmål om Mios far, som Anna insisterer på at kalde ham, men hvis hendes 190.000 følgere havde regnet med svar, bliver de slemt skuffede.

- Jeg kan sagtens forstå jeres nysgerrighed, men jeg kommer ikke til at svare på ting omhandlende ham. Det håber jeg, I forstår – om ikke andet respekterer, skriver hun og fortsætter:

- Han har sit privatliv, og jeg har mit. Vi har et fint forhold, når det kommer til forældreskab, og vi er begge glade i vores tilstedeværelse.

Anna Seneca og Oliver Erngart
Anna og Oliver gik endegyldigt fra hinanden den 10. april sidste år.
 Foto: Søren Lamberth

Olivers nye kæreste

Men der er dog noget, som Anna gerne vil snakke om. Og det drejer sig om Olivers nye kæreste, Louise Lundholm.

En af Annas følgere har bemærket, at Louise på et tidspunkt har udtalt sig i mindre positive vendinger om kosmetiske indgreb som brystoperationer og fillers samt deling af billeder af mere privat karakter. Det har Seneca en holdning til.

- Det er så fint. Alle har forskellige syn på udseende, forskellige meninger om opførsel, regler og pli. Det skal der være plads til. Så længe der også er plads til det den anden vej, skriver hun og uddyber.

- Jeg ved godt, at mit udseende ikke er alles kop te. Men det er heller ikke noget, jeg sigter efter.

Generelt mener Anna dog, at man ikke skal blande sig i andres ting. Selv om Louise altså i sin kommentar ikke talte konkret om Anna.

- Jeg er bare glad for, at min kære ”husband” synes, jeg er flot. Hvad jeg kan stå inde for, er måske langt over andres grænser? Det er ikke noget, jeg tilter over. Jeg blander mig ikke i andres meninger og andres liv. Hvad andre gør i forhold til mit er ude af mine hænder, slutter hun af.

Sponsoreret indhold