Reality10. august 2023

Anna Seneca modtager ubehagelige beskeder om sin krop: - Jeg står og har det faktisk ikke så godt

Influenceren beder nu sine følgere til at stoppe med at sende beskeder, hvor de kommenterer på, hvordan hun ser ud, og hvor meget hun vejer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sladderministeriet: Anna om krop og anoreksianklager
 Video: Kaspar Wenstrup

- Jeg har i lang tid overvejet at lave den her story, og nu gør jeg det, fordi jeg tror, at jeg har fået tilpas nok.

Sådan starter Anna Seneca sin Instagram-story ud, hvor hun opfordrer sine følgere til at stoppe med at sende særligt en helt specifik besked Annas vej.

Længe har der været fokus på realitydeltagerens krop, vægt og udseende – så meget at hun nu ser sig nødsaget til at sætte foden ned.

I kommentarspor, på diverse grupper på sociale medier og i Anna Senecas indbakke flyder det nemlig med bekymringer om, hvordan hun ser ud.

Og nu er det blevet for meget.

- Jeg må bare sige ”stop nu”. Fordi selvom I måske prøver at sende bekymringer og kærlighed min vej, så er det bare pakket ind. Uforskammethed pakket ind i kærlighed eller bekymring. Jeg må bede jer om at stoppe.

Anna, som lige nu er på ferie i Abu Dhabi, fortæller også, at hun går til kontrol hos sin læge, fordi hun fejler noget.

Lægen har dog endnu ikke fundet frem til noget medicin som virker for Anna, og hele processen for at finde svaret kalder Anna også for ”lang og ubehagelig”.

De ubehagelige beskeder om, hvor syg hun ser ud hjælper hende heller ikke, når hun står i en position, hvor hun faktisk bare ikke har det godt.

- Det er ikke superfedt, at man lige pludselig ikke kan passe noget tøj, og at folk kigger underligt og anderledes på mig, fordi jeg står og faktisk ikke har det så godt.

I april stod tv-deltageren frem og fortalte, at hun havde opdaget en knude i sit bryst.

Måneden efter fik hun svar på testen og her lød svaret heldigvis, at der ikke var noget ondartet ved knuden.

Da Anna Seneca tidligere gæstede ”Sladderministeriet” satte hun også ord på, hvordan hun fik anoreksianklager smidt i hovedet. Den video kan du se øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold