Reality22. juni 2022

Anna Seneca hudløst ærlig: Sådan er mit forhold til Oliver

De to tidligere “Paradise Hotel”-stjerner gik fra hinanden tidligere på året, efter Oliver Erngarts utroskab blev afsløret. I dag lader parret dog til at have fundet melodien igen
Anna Seneca
Anna Seneca taler ud om forholdet til ekskæresten, Oliver Erngart.
 Foto: Mikael Rieck

I marts stod det klart, at den tidligere “Paradise Hotel”- og “Love Island”-stjerne Oliver Erngart havde været sin kæreste gennem de seneste år, Anna Seneca utro.

Få uger senere kunne parret også bekræfte, at de, trods deres fælles forældreskab til sønnen Mio, var gået fra hinanden, og de var langt fra færdige med at sende stikpiller mod hinanden.

I dag ser det dog ganske anderledes ud for det tidligere kærestepar.

Det afslører Anna Seneca i en spørgerunde på sin Instagram-story, hvor flere af hendes mere end 190.000 følgere ivrigt har spurgt ind til, hvordan det går hende og Oliver.

– Det er helt utrolig godt, indleder hun til spørgsmålet om, hvordan forholdet mellem de to er i dag.

– Vi snakker eller skriver sammen dagligt (basicly om Mio tho haha), men vi har bare fundet vores vibe, og det er jeg så glad for. Kan man som forældre ikke være sammen som kærester, så synes jeg, det er goals, at man kan være bedste venner. Og den vibe har jeg med Oliver, skriver hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_seneca_og_oliver_erngart.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Men selv om det tilsyneladende går godt mellem det tidligere kærestepar – både med hinanden og i forhold til deres lille søn, Mio – så er romantik helt udelukket.

– Vi har det begge dejligt hver for sig og som meget gode venner. Der er ikke nogle romantiske følelser imellem os, skriver hun.

Men alligevel er kærligheden, der var mellem dem før, dog fortsat intakt, afslører hun.

– Dog er der kæmpestor kærlighed, og jeg elsker Oliver til månen, men det er en kærlighed, som aldrig vil forsvinde, fordi vi er forældre sammen for evigt. Som sagt mange gange før; hellere lykkelige hver for sig end ulykkelige sammen.

Anna boede i den første tid, efter bruddet med Oliver i lejligheden i Roskilde, mens Oliver flyttede.

Det er dog slut nu, og Anna har for nylig fået nøgler til en ny lejlighed i Valby, mens Mios far har fået sig en roomie.

Artiklen fortsætter under opslaget

At Oliver ikke skal bo alene med Mio, når han har ham, er Anna dog ikke bekymret for.

Faktisk sætter hun pris på, at sønnen kommer til at vokse op med så meget kærlighed omkring sig.

– Af alle de mennesker Oliver kunne vælge at bo sammen med – så er Casper den allerbedste roomie/hyggeonkel Mio kunne ønske sig. Så jeg har det helt fint med, at Mio vokser op med den slags, skriver hun og fortsætter:

– Jeg håber, det kan give ham en masse positive ting med på vejen – samt vise, at der er mange måder at leve på, og alt er ok så længe man er glad i det, slutter hun.

Sponsoreret indhold