Reality28. marts 2023

Anna Seneca flytter på landet: Her er planen for Mio

Det travle liv i København bliver nu byttet ud med landlig idyl. Sammen med kæresten Oliver Filthuth flytter Anna Seneca og sønnen Mio til Holbæk
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Anna Seneca med kæresten Oliver Filthuth på den røde løber.
 Video: Gregers Overvad

Anna Seneca siger farvel til storbylivet i København og goddag mere rolige omgivelser i Holbæk.

Det afslører den tidligere "Paradise Hotel"-deltager i en spørgerunde på sin Instagram-profil. Her giver hun også svar på, hvad planen er for hendes søn Mio, som hun har med ekskæresten Oliver Erngart.

- Jeg kan sagtens forstå forvirringen omkring dette. Mios far og jeg havde snakket om at flytte Mios institution til Valby, da han og hans kæreste flytter til København pga. studie og arbejde, skriver Anna og fortsætter:

- Derudover havde min kæreste og jeg planer om at flytte sammen i min lejlighed på Grøntorvet.

Begge de planer røg dog i skraldespanden. For pludselig opstod der en mulighed, hvor Anna og kæresten Oliver Filthuth kunne flytte til Holbæk.

Anna Seneca
Anna trives i sit nye liv på landet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Køberen på huset i Holbæk sprang fra dagen før frist, og af flere årsager blev Oliver og jeg derfor enige om, at vi blandt andet ville kunne spare enormt mange unødvendige høje udgifter ved at flytte ind i huset og dermed opsige min dyre lejlighed, forklarer Anna.

- Udover dette havde jeg i lang tid haft ondt i maven over at tage Mio ud af den vuggestue, han er tryg i. Der er så mange tilknytningsforhold til Roskilde – herunder Mios mormor som har fast hentedag – som har kæmpe betydning. Ved at flytte Mio føler jeg, vi ville tage noget fra ham.

Huset i Holbæk er et, som Annas kæreste har købt for et par år siden. Og selv om parret rykker langt væk, så skal Mio blive ved med at gå i vuggestue i Roskilde, som han hele tiden har gjort.

- På sigt drømmer vi dog om at finde et hus i Roskilde for Mios skyld, røber Anna til slut.

Sponsoreret indhold