Reality11. februar 2024

Anna Seneca er på OnlyFans: Fik lækket privat video

I over et år har Anna Seneca delt mere eller mindre frækt indhold på OnlyFans. Nu taler hun for første gang om det i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" afslører Anna Seneca, at hun er på OnlyFans, og at en privat video derfra er blevet lækket og delt offentligt og ulovligt. Se det hele i videoen her!
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: ANNA SENECA FIK EN PSYKOSE AF STOFFER

Med større eller mindre succes har Anna Seneca holdt det hemmeligt, at hun er på OnlyFans og har været det længere.

- Jeg er på OnlyFans, og det har jeg faktisk været i et år. Det er jeg, fordi jeg godt kan lide det, og jeg kan godt lide den her kreative del, fortæller den tidligere "Paradise Hotel"-deltager.

Det er i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", at Anna kommer med den saftige afsløring. Du kan høre hele afsnittet her:

- Jeg kan godt lide at lave noget lækkert indhold, det giver mig noget. Det er ikke fordi, jeg laver husmorporno, eller hvad folk kalder det, forklarer Anna.

Den populære influencer fortæller, at hun får masser af selvtillid af at være på nøgenmediet. Derudover føler hun sig lækker og tjener "stabile skejs", som hun selv siger.

Anna Seneca
Anna har lært af OnlyFans-lækket, og siden hun kontaktede politet og en advokat, er intet af hendes uartige indhold på nøgenmediet kommet videre derfra.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Lækket på nettet

Men der er også en mørk side af OnlyFans.

Den måtte Anna stifte bekendtskab med, da hun stadig var forholdvis ny i det med at dele frækt indhold til betalende brugere.

- Nogle ting er blevet lækket. Det skete meget i starten, siger Anna og uddyber:

- Det er ulovligt, og der er også kommet en sag ud af det. Jeg har kontaktet politiet.

Det skulle eftersigende være en video af Anna, som er blevet "stjålet" fra hendes OnlyFans og delt i undergrundsgrupper på blandt andet den krypterede kommunikationsapp Telegram.

Siden lækket har Anna som sagt været i kontakt med politiet samt modtaget rådgivning fra en advokat. I fællesskab har hun og advokat udfærdiget en række retningslinjer som hendes betalende abbonenter siger ja til, før de får adgang til det frække univers.

Det har hjulpet. Siden de nye retningslinjer er der ikke blevet delt noget på ulovlig vis fra Annas OnlyFans.

Men Seneca har også taget flere forholdsregler.

- Jeg deler ikke noget, som jeg ikke kan stå inde for. Jeg lægger ikke noget op, som jeg ikke kan tåle at få smakset i ansigtet, forklarer hun i "Sladderministeriet".

Se hele snakken med Anna Seneca om OnlyFans i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold