Reality 31. marts 2020

Anna Seneca efter "Paradise"-exit: Han skulle ikke have æren

Fra første dag har Anna Seneca været at finde på "Paradise Hotel", men nu i afsnit 40 måtte hun forlade Mexico. Den mørkhårede fitness-babe kunne dog have blevet på hotellet, hvis hun lød en anden fyr end Daniel afgøre hendes skæbne - men det ville hun ikke
Foto: Nent Group/Janus Nielsen

En af de helt store personligheder i dette års "Paradise Hotel" måtte i dag forlade reality-hittet. Vi har taget en snak med Anna Seneca om hendes oplevelse i TV3-programmet.

Fra første dag var Anna med sin veltrænede krop en af de piger, som man lagde mærke til. I dag blev hun så kylet ud af Daniel Rosendal, som endelig fik sin hævn.

- Det var et kæmpe sats, for der var jo ikke et tidspunkt, hvor jeg stolede på Daniel, fortæller Anna til SE og HØR om sit noget overraskende valg til aftenens parceremoni.

Tidligere på sæsonen var hun som bekendt med til at smide den selverklærede "Lone Wolf" ud af "Paradise". Alligevel var det Daniels kind, der fik lov til at mærke Annas læber.

- Vi havde snakket rigtig meget, lige siden Oliver røg ud, om at jeg skulle stille mig ved ham, fordi det kunne være en syg bombe at smide, afslører Anna.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Anna og Daniel snakker den dag i dag slet ikke sammen (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Nej til Mike

Da Daniel havde smidt Anna ud af hotellet, blev Mike - som står sammen med Sheena - spørgsmålet, om han ville have valgt Anna fremfor sin nuværende partner. Det svarer han noget overraskende ja til.

- Man kan jo altid være bagklog. Det var røvsygt, at han skulle stå og sige, at han ville have valgt mig, men hele dagen op til havde jeg bare en dårlig mavefornemmelse med Mike, fordi jeg heller ikke stolede en skid på ham, forklarer Anna og fortsætter:

- Og jeg havde det også bare sådan, at han ikke skulle have æren af at smide mig ud. Den ville jeg hellere give til Daniel

Og den ære fik den skyggeboksende hævner altså og udnyttede til fulde. Men exittet ganske tæt på finalen betyder ikke, at Anna ikke ser tilbage på sit ophold på "Paradise Hotel" med et smil på læben.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

På hotellet vandt Anna kærligheden, og den dag i dag er hun stadig kærester med Oliver Erngart (Foto: Søren Lamberth)

- Det har været helt crazy. Jeg havde ingen forventninger, og jeg synes bare, at jeg har fået helt vildt meget ud af det. Jeg ville aldrig være det foruden, fortæller Anna om oplevelsen på det luksuriøse hotel.

Selv om hun måtte forlade realityprogrammet kort før finalen, så vendt Anna dog ikke helt tomhændet hjem til Danmark. Hun vandt kærligheden i sin kæreste, "Love Island"-vinderen Oliver Erngart.

Deres fælles ophold i Mexico har i den grad vendt op og ned på livet for den veltrænede brunette. Nu er hun et kendt ansigt og bliver ofte stoppet på gaden af folk, som vil have taget et billede med hende.

- Jeg tror aldrig rigtigt, at jeg vænner mig til det. Nu har jeg været vant til, at det bare har handlet om Oliver, og jeg bare har været den, der skulle tage billederne, fortæller Anna om sit nye liv.

Sponsoreret indhold