Reality30. juli 2015

Anna Due slår fast: Martin og jeg er ikke kærester

”Paradise Hotel”-baben slår fast, at hun ikke er kæreste med Martin Hjort, og at hun dater en anden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web_1_foto_rene_martin_og_anna4.jpg
 René Schütze

Selvom Anna Due og Martin ’Ham den gamle’ Hjort deler sønnen Villian, har de ikke tænkt sig at finde sammen igen. Det er der ellers mange, der har spurgt forældreparret om.

- Hold da op jeg er begyndt at få mange beskeder omkring mit og Martins forhold. Det sker både i indbakken, men også offentligt på blandt andet Instagram. Jeg troede, at vi havde gjort det klart, at vi ikke er kæresten, men til folk som stadig er i tvivl, så skriver jeg det lige igen:Martin og jeg er ikke kærester, og vi bliver det heller ikke igen, skriver Anna Due i et blogindlæg på sin blog.

Ifølge hendes udsagn har mange mennesker spurgt ind til hendes status med Martin, specielt fordi parret sender fælles billeder ud via Snapchat.

[node:aller-related-content]

- Så vi er venner, og mere bliver der ikke, slår hun fast med syvtommersøm på sin blog.

Årsagen skal måske findes i, at Anna Due er begyndt at se en anden.

- Desuden er jeg allerede begyndt at smådate en fyr, men som jeg har skrevet mange gange, så skal jeg ikke have en kæreste lige foreløbig, skriver hun.

Anna Due og Martin blev kendt i sæson ni af ”Paradise Hotel”, hvor Due endte med at sende Martin hjem, men de endte som kærester hjemme i Danmark og fik et barn sammen.

Sponsoreret indhold