Reality27. oktober 2017

Anna Due overvejer at blive steriliseret

Anna Due blev mor for tre år siden, men det er ikke sikkert, at hendes søn får en lillebror eller lillesøster. Anna Due overvejer nemlig at lade sig sterilisere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-75359.jpg
 Foto: All Over

For tre år siden blev reality-deltageren Anna Due mor for første – og måske også sidste – gang.

Den 25-årige alenemor overvejer nemlig at lade sig sterilisere. Det fortæller hun på sin blog:

- Jeg overvejer at blive steriliseret. Det bliver ikke lige nu, da det er en stor beslutning, og man skal være 100% sikker. Der er mange ting, som gør, at jeg overvejer det, blandt andet fordi at jeg næsten er 100% sikker på, at jeg ikke vil have flere børn. Jeg har ikke taget p-piller eller lignende længe, fordi jeg ikke kan tåle det sammen med min medicin, og jeg MÅ ikke tage det, skriver Anna Due på sin blog og tilføjer, at hendes familie dog ikke er helt så begejstrede for hendes beslutning:

- Min familie synes at denne beslutning ville være helt hen i vejret! Men jeg er næsten 100% sikker på at jeg ikke vil have flere børn, og jeg gider ikke igennem flere aborter, for ja, der har været nogle aborter, trods prævention. En fyr skal nærmest kun kigge på mig, så bliver jeg gravid. Jeg blev faktisk også gravid med Villian på p-piller. Men åh nej… Hov, må man godt nævne at man har fået en abort eller to, måske tre uden at folk flipper ud? Vi får se… Det må man nok ikke, for hvis man kan sige a, så kan man vel også sige b? Og når ja, efter dette indlæg, så bliver jeg nok også kaldt en skank eller en skøge, fordi folk ud fra mit indlæg sikkert tror at jeg er sammen med mange mænd (hvilket jeg ikke er). Folk kan finde på at sige mange ting, skriver hun videre på sin blog.

Det var mens, hun medvirkede i Paradise Hotel, at Anna Due fandt sammen med reality-kollegaen Martin Hjort. Parrets kærlighed kulminerede, da parret for tre år siden blev forældre til sønnen Villian. Kærligheden brast dog, og i dag er 25-årige Anna Due alenemor.

Anna Due og Martin med sønnen Villian

Sponsoreret indhold