Reality20. juni 2020

Anna Due gik ned med stress: - Jeg blev grådig

Den tidligere ”Paradise Hotel”-babe blev som nyudklækket realitydeltager fanget i Instagram-fælden. Til sidst påvirkede presset hende så meget, at hun gik ned med stress og måtte stoppe med at dele ud af privatlivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_1.jpg
 Foto: Privat/Instagram

I dag er det næsten en selvfølge, når du kommet hjem fra det solrige Mexico efter flere uger på ”Paradise Hotel” – om det er med en pengepræmie under armen eller ej – så er det lige på og hårdt med det sociale medie Instagram.

Jo flere følgere jo bedre, og jo flere kampagner jo bedre. For det kan give penge til både huslejen, maden og alt det ved siden af.

Men presset kan blive så hårdt for nogen, at det bliver svært at følge med.

Og det var lige præcis hvad, der skete for den i dag 28-årige Anna Due, der deltog i TV3 succesen tilbage i 2013.

- Jeg stoppede fordi, jeg ikke kunne se nogen fremtid i det, jeg gik ned med stress, og jeg kunne ikke kende mig selv mere, lyder det fra den tidligere ”Paradise”-babe på en story på sin Instagram.

Presset blev for hårdt

For to år siden gik Anna nemlig ned med stress og besluttede at stoppe med at være influencer på fuldtid.

- Jamen til sidst blev det bare mere af pligt, end det var af lyst. Og det var jo min indkomst, så jeg skulle tage imod mange kampagner, og jeg blev lidt grådig og tog imod en masse, og det var bare stressende at dele så meget ud af mig selv, havde heller ikke altid lyst til at dele det, som jeg delte, fortæller hun nu til SE og HØR.

Hver gang hun var ude, så kredsede tankerne nemlig ikke om andet end, hvad hun skulle skrive som det næste, og hvad mere hun kunne dele ud af.

Til sidst delte hun ting, som hun inderst inde slet ikke havde lyst til, at hendes følgere skulle være en del af.

- Jeg spurgte min mor, hvad hun troede det var, der gjorde mig så stresset, og hun spurgte, om det ikke var bloggen eller min Instagram. Men det var det ikke, sagde jeg, men så prøvede jeg alligevel at lade være med at poste hver dag, og så var det som om, jeg blev ti kilo lettere, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg ville hellere studere og få noget mere ud af mit liv og se en fremtid, for jeg vidste, at det var på lånt tid.

Slettede det hele

Derfor valgte hun også bagefter at slette alle de indlæg, der pludseligt føltes for private.

Særligt blogindlæg om hende og ekskæresten Martin, som hun fandt inde på hotellet, og som hun i dag har sønnen Villian med.

- Jeg har slettet de indlæg, der blev for meget. Det var for meget drama, og de er slettet, fordi de skal forblive slettet.

I dag dyrker bloggerbaben i stedet det sociale medie på et mere stille plan, mens hun læser til Social- og Sundhedsassistent.

- I dag mærker jeg ingenting til min stress, da jeg hverken er afhængig af Instagram eller kampagner. I en alder af 28 har jeg endelig fundet noget, som jeg brænder for, lyder det lykkeligt fra Anna Due.

Sponsoreret indhold