Reality21. maj 2024

Anna "AP" Johnsen har datet Emil i ni måneder: Vi mangler kun titlen

I al hemmelighed har Anna Johnsen fundet kærligheden. Nu afslører den tidligere "Ex on the beach"-deltager, at hun i ni måneder har datet svenske Emil
Anna og Sille Thorsen fra "Ex on the beach" 8. Førstnævnte i grøn bikinitop, Sille i fræk fiskenetsbluse.
Anna og Sille Thorsen fra "Ex on the beach" 8. Førstnævnte i grøn bikinitop, Sille i fiskenetsbluse.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: "Ex on the beach"-Anna sviner Hugo: Han knaldede min lillesøster!

Det er måske ikke nærliggende for de fleste at sætte lighedstegn med Sunny Beach og kærestepotentiale, men det var netop der, at Anna Johnsen, også kendt som AP fra sæson otte af "Ex on the beach", pludselig fandt mere end blot en sommerflirt på sit bartenderjob sidste år.

Han er svensk, hedder Emil, og dukkede op som kunde, mens Anna langede drinks over disken i sommeren 2023. Nu har parret datet i ni-10 måneder, afslører hun til SE og HØR.

– Jeg viser det ikke på Instagram, for folk skal ikke vide for meget. Men jeg er blevet glad for ham og har ses med ham så længe, så det er rimelig seriøst.

– Vi venter bare på kærestetitlen lige nu. Der er bare en, der skal spørge, så er vi der. Vi dater, men vi dater ikke andre. Vi er eksklusive, og det har vi været siden januar, tror jeg. Jeg tror bare, vi begge er bange for titlen, for den betyder meget i et forhold: Hvis du først har en titel, så har det ansvar og er tvunget til lidt mere. Har du ikke den, så kan du være lidt mere laid back og slappe lidt mere af i det.

Året efter deltagelsen i "Ex on the beach", mødte Anna Johnsen sin svenske flamme, da han besøgte den bar i Sunny Beach, hvor hun er bartender.
Året efter deltagelsen i "Ex on the beach", mødte Anna Johnsen sin svenske flamme, da han besøgte den bar i Sunny Beach, hvor hun er bartender.
 Foto: GREGERS OVERVAD

Emil er bosat i Kristianstad, og der er cirka to timers transport imellem dem. Det er dog ingen hindring for parret, der ses næsten hver weekend, og som AP siger, er det kortere end nogen af hendes københavnske veninder har til jyske kærester i for eksempel Aalborg.

Derudover overvejer hendes svenske flamme endda at rykke teltpælene op og slutte sig til hende i den danske hovedstad.

– Han har tanker om at flytte hertil og finde et job, så det hjælper mig også meget. Han gør det heller ikke kun for mig: Han kan godt lide København og, sidst han var her, sagde han: "Jeg elsker København, jeg kommer tilbage! Jeg er ligeglad, om jeg er sammen med dig eller ej: Jeg bor her om et halvt år".

Realitydeltageren er faldet for svenske Emils personlighed.

– Ham, jeg så inden, var meget manipulerende og ubehagelig over for mig, hvor Emil vil gøre alt for mig. Han er klar til at flytte for min skyld og vil gøre mange ting for mig, og det har gjort, at jeg ser helt anderledes på ham og kærlighed. Det betyder meget, at han er klar til at tage det skridt, når man er i vores alder – at han ikke bare vil ses hver weekend, men også rejse, opleve ting, og booker spaophold for at overraske mig.

Anna Johnsen var bekymret for, om hendes deltagelse i "Ex on the beach" betød, at hun ville få svært ved at finde kærligheden på grund af andres fordomme. At de ville tænke, hun var typen, der var sammen med mange og gik for meget i byen. Heldigvis har det ikke spændt ben for hende at være på skærmen.

– Jeg er så glad for det. Tænk, at realityverdenen alligevel ikke skulle være et kæmpe tilbageslag i mit datingliv. Normalt får man jo at vide, at hvis man har været med i reality, så er man et kæmpe red flag walking. Det var jeg alligevel ikke.

– Jeg har heller ikke fortrudt, jeg var med, for jeg har fået meget ud af det. Jeg er pissegode venner med Mathias Bjørnhof og Sille Thorsen fra startcastet (i sæson otte af "Ex on the beach", red.). Vi har også været ude at rejse sammen. Så jeg fortryder ingenting, også selv om jeg kun var derinde i en uge.

Vild med reality? Lyt til SE og HØR-podcasten "Sladderministeriet" - for eksempel her:

Sponsoreret indhold