Reality7. maj 2024

Andreas H og Sofies første ”Bachelorette”-date var midt om natten: – Ikke det mest optimale

Klokken sent om natten fik Andreas H æren af at tage med Sofie på hendes første ”Bachelorette”-date. Og selv om setuppet ikke var optimalt, endte de med at få det bedste ud af det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lissa Paustian og Sofie Martinusen fortæller i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", at de datede midt om natten under "Bachelorette".
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler og kæresten jubler: Endelig skete det

Der er gode dates, og så er der de dates, som fra begyndelsen ikke har de bedste forudsætninger.

Sådan var daten mellem Sofie og Andreas H, efter Andreas H havde modtaget Sofies første rose i ”Bachelorette”.

Kvinderne har til SE og HØR forklaret, at deres første date fandt sted omkring klokken tre og fire om natten, og det havde af gode grunde også indflydelse på, hvordan daten endte med at blive.

Det fortæller Andreas H til SE og HØR.

– Det var dejligt at bruge min første date med Sofie. Hun var så åben og sød overfor mig og ville gerne lære mig bedre at kende.

– Samtidig havde det været en meget lang dag, og en date så sent var ikke det mest optimale for nogen af os, men vi havde nok begge sat forventningerne lidt ned til daten, så man kunne blive positivt overrasket. Vi var begge utrolig trætte og drænet efter en lang dag, så vi havde begge sjov med at setuppet var så anderledes fra at date hjemme i Danmark.

Andreas H imponerede Sofie ved at have en globus med på den røde løber.

Her var der prikker på alle de steder i verden ”Bachelorette”-fyren indtil videre har besøgt.

Om enten Sofie eller Lissa får muligheden for at sætte Andreas’ prik i Sri Lanka må tiden vise.

Vigtigheden af at få den første rose kan ikke undervurderes, men alligevel håber Andreas H, at der bliver flere dates med Sofie i fremtiden.

– Det var utrolig lettende. Man er så selvkritisk og er så meget oppe i sit eget hoved, så efter den røde løber, hvor jeg var så nervøs, vidst jeg ikke, om jeg var købt eller solgt. Så det var meget bekræftende, at Sofie så noget i mig allerede fra start.

– Jeg synes, at min og Sofies kemi var god. Alt er dog så nyt og nervepirrende i starten, så det var svært bare at hvile i det og nyde hinandens selskab. Jeg var positivt overrasket, men jeg havde også brug for, at vi kunne møde hinanden igen på en mere ”almindelig date” i ”Bachelorette”-verdenen.

Sponsoreret indhold