Andreas faldt på knæ for Nora: – Vi er ikke forlovet

Foto: Søren Lamberth

Nora Tveden Thomsen fik sig noget af en overraskelse, da Andreas René Þorisson pludselig faldt på knæ og satte en ring på hendes finger under deres ferie på Kreta.

– Jeg blev meget overrasket. Men Andreas havde været ude at køre to gange uden mig, efter vi havde kigget i smykkebutikker sammen, så jeg vidste godt, der var noget i gære, siger Nora til SE og HØR.

Parret har været kærester, siden de mødte hinanden på “Paradise Hotel” og bor også sammen – men selv om Nora nu har fået en smuk guldring af Andreas, så er der ikke bryllup i sigte.

– Vi skal først giftes om 60 år eller sådan noget. Det er en pre-forlovelsesring, fortæller Andreas og Nora forklarer:

– Det er lidt ligesom en promise ring. Det er steppet før forlovelse, det er ikke lige så alvorligt. Men det er for at vise, at vi tager forholdet seriøst.

Artiklen fortsætter under billedet …

Nora drømmer om et bryllup på stranden på Maldiverne eller Hawaii, hvor hun vil vies med blomster i håret og i bare tæer og drikke sig stiv.

– Andreas gider ikke bruge penge på et bryllup. Men nu har han lovet mig, at det kommer til at ske en dag, langt ude i fremtiden, siger Nora.

– Jeg har aldrig haft lyst til at blive gift. Jeg synes, jeg er for ung til det. Og det der med at kalde hinanden mand og kone, det kommer ikke til at ske, før vi er 30. Jeg tror heller ikke på gud, forklarer Andreas.

Men nu er han altså gået med til, at det kommer til at ske – uden at blive noget stort.

– Jeg vil ikke giftes, fordi der skal stå noget på et papir, eller fordi jeg vil have fællesøkonomi. Jeg vil bare gerne fejre kærligheden, fortæller Nora.

Artiklen fortsætter under billedet …

Andreas og Nora i "Paradise Hotel" sæson 18. Foto: NENT Group

Hus, bryllup og børn

Parret er enige om, at børn også ligger et stykke ude i fremtiden, men der må gerne komme to: En dreng og en pige.

– Nu skal vi lige have et hus først. Men jeg vil gerne giftes, inden vi får børn, så jeg er sikker på, han ikke skrider, siger Nora.

Tidspunktet, hvor Andreas faldt på knæ, var dog nøje udvalgt.

– Vi har haft det rigtig godt på det sidste, og det passer bare godt ind nu. Vi er meget sikre på hinanden, forklarer Andreas, og Nora supplerer:

– Vi er lidt ekstra forelskede nu, hvor vi er på ferie. Jeg er i hvert fald. Men tingene går bare op i en højere enhed for os lige nu. Vi er blevet rigtig gode til at kommunikere, hvilket ellers har været vores største udfordring som to tvillinger, der ikke vil give sig. Heldigvis har det altid bare været småting. Men nu har vi fået styr på, hvordan vi skal kommunikere med hinanden.

Se videoen af Andreas, der falder på knæ, her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close