Reality6. oktober 2022

Anders Lund Madsen vært i nyt realityprogram med Irina Olsen og Torben Chris: "De uduelige"

"De uduelige" er et nyt realityprogram, hvor seks kendte danskere er på spejderlejr
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Discovery

Seks byrotter skal på en underholdende spejderlejr helt ude i skoven i syv dage for at opleve naturen, lære nye færdigheder og gøre sig fortjente til tropsførerens særlige duelighedsmærker i det nye realityprogram "De uduelige".

Tropsfører Anders Lund Madsen skal føre tv-vært Puk Elgaard, influencer Irina Olsen, komikerne Lasse Madsen, Torben Chris og Anders Grau samt radiovært Mathias Helt gennem en række dyster for til sidst at kåre dem, der er bedst til at klare sig i det fri.

Anders Lund Madsen har været spejder før. Hele to gange endda. Mest kendt er hans tid som sort spejder i radioen, men faktisk gemmer der sig en halvtraumatisk familieoplevelse endnu længere tilbage.

– Min bror var spejder, og det har jeg altid været lidt misundelig over. Han var KFUM’er og havde spejder navnet "Mang" – den lille flagermus – hvilket jeg synes var virkelig sejt. Jeg var selv FDF’er, der jo er et noget mindre fint korps, og jeg stoppede efter en uge, da jeg fandt ud af, at vi skulle spille høvdingebold, hvilket er det værste, forklarer Anders Lund Madsen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Irina Olsen og Torben Chris i "De uduelige".
Irina Olsen og Torben Chris i "De uduelige".
 Foto: Discovery

Nu trækker han i spejderuniformen for tredje gang, når han i "De Uduelige" indtager rollen som tropsfører og styrer slagets gang, og det er ham, der suverænt bestemmer, hvem der vinder de forskellige duelighedsmærker.

Det kræver, at deltagerne skal være både kreative og yderst opfindsomme for at imponere ham.

De seks deltagere bliver delt op i hold af to. De vil blive udsat for både store og små opgaver fra de helt lavpraktiske, såsom at fælde et træ eller lave ild, til de mere humoristiske, såsom at forsøge at lave et lækkert måltid kun bestående af dåsemad eller at bygge en tømmerflåde til at transportere candyfloss.

"De uduelige" har premiere 27. oktober på Kanal 5 og Discovery+.

Anders Lund Madsen står i spidsen, når seks kendte skal på spejderlejr.
Anders Lund Madsen står i spidsen, når seks kendte skal på spejderlejr.
 Foto: Discovery

Sponsoreret indhold