Reality23. november 2020

Amanda Palm forsvandt efter "Paradise Hotel": Nu er hun tilbage

Hun var en af de helt store stjerne i "Paradise Hotel", men efter opholdet i Mexico forsvandt Amanda Palm fra skærmen. Nu er hun tilbage på tv og afslører, hvorfor hun trak stikket efter sin reality-debut
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Amanda Palm var et af de hotteste navne i reality-Danmark, da hun medvirkede i "Paradise Hotel" for seks år siden. Nu er hun tilbage på skærmen.

Se interviewet med Amanda i toppen af artiklen!

Men efter opholdet i Mexico trak den blonde skønhed sig fra livet som realitystjerne. Det sætter hun nu ord på.

- Jeg har bare haft nogle andre interesser. Jeg har skulle finde ud af, hvor jeg skulle hen i mit liv, fortæller Amanda i et interview med Rød Løber og uddyber:

- Så jeg flyttede tilbage til Jylland og fandt ud af, hvad min vej var og tog en uddannelse og fandt ud af, hvad der interesserede mig.

Helt væk fra spotlightet har Amanda dog ikke været. På Instagram har den tidligere paradiso opbygget sig en solid følgerskare på over 50.000, og her udlever hun sin drøm.

Se interviewet med Amanda i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-12029.jpg
 Foto: Peter Grosen

Amanda var med i den 10. sæson af "Paradise Hotel", som blev sendt i 2014 (Foto: Peter Grosen)

- Jeg har stadig været aktiv på de sociale medier og opretholdt min Instagram-profil, hvor jeg primært har arbejdet med beauty-produkter og mode, fortæller hun.

Får mange tilbud

For første gang i seks år er Amanda nu tilbage på skærmen i programmet "Mig og mine nye bryster", som kan ses på Viaplay allerede nu.

Her følger man den smukke influencer før, under og efter en voldsom operation, hvor hun får suget fedt fra forskellige steder på kroppen, som så bliver sprøjtet ind i hendes bryster.

Se interviewet med Amanda i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201120_wen_-_amanda_palm_8.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I dag har Amanda taget sig en uddannelse og arbejder derudover som influencer (Foto: Kaspar Wenstrup)

"Mig og mine nye bryster" er dog langt fra det første program, som har haft snøren ude efter Amanda. En lang række programmer har nemlig tilbudt hende at vende tilbage til skærmen hos dem.

- Primært programmer, hvor man har skulle være single, datingprogrammer og den slags. Men det har ikke lige været det, jeg ville på det tidspunkt, afslører hun.

Amanda er ikke helt lunken ved tanken om igen at lave realityprogrammer som "Paradise Hotel", men det betyder bestemt ikke, at hun fortryder at have været med i TV3-hittet dengang.

- Det er min rejse, og det har været nogle fantastiske oplevelser, så jeg fortryder det bestemt ikke, slår hun fast.

Se interviewet med Amanda i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold