Reality24. februar 2021

Amanda Mogensen åbner op om hemmelig fyr: Sådan mødte vi hinanden

"Ex on the Beach"-stjernen Amanda Mogensen er smaskforelsket. Og for første gang siden afsløringen af sin nyfundne kærlighed, fortæller hun nu flere detaljer om den heldige herre, som har vundet hendes hjerte.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smilet er stort på Amanda Mogensen fra "Ex on the Beach". Hun er nemlig smaskforelsket og har været det i en måneds tid.

Den populære reality-babe har dog holdt kortene tæt til kroppen om sin nye fyr. Hun har stadig ikke fortalt, hvem det er, eller vist ham frem på sin Instagram-profil.

Nu åbner hun dog lidt op. I et live interview på Instagram med SE og HØR, afslører Amanda flere detaljer om den heldige herre.

- Det går rigtig, rigtig godt. Det er meget anderledes, fordi folk ikke ved, hvem han er. Han er en type, som jeg normalt ikke ville falde for, og han kom bare ud af det blå, fortæller Amanda og uddyber:

- Jeg har altid sagt, at jeg ikke har nogen type, og det har jeg heller ikke. Men man har jo altid de typer, man kigger efter. Og normalt ville jeg ikke kigge sådan på ham, men han har en fantastisk personlighed, og det ændrer det hele.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_eotb5_amanda_mikkel_063.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Amanda har været med i sæson to, fire og fem af "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann)

Derfor er han hemmelig

Kendislivet har ikke altid været en dans på roser for Amanda, som er træt af, at det er svært for hende at have et privatliv. Det, og flere andre årsager, er grunden til, at hendes nye fyr forbliver hemmelig.

- Det gør jeg af mange grunde. Et er, at han er muslim, ligesom hans familie også er. To er, at han ikke har valgt at være et offentligt ansigt. Og så har folk bare altid ondt i røven, så mange vil prøve på noget negativt, fortæller hun og fortsætter:

- Han har det fint med, at jeg er et offentligt ansigt. Han går meget op i, at fortid er fortid, og han kan lide mig for den, jeg er. At jeg så lever af Instagram er, hvad det er.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/amanda_mogensen.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Amanda og ekskæresten Nicklaes Johannes Olsen blev genforenet - som venner - i den seneste sæson af "Ex on the Beach". I dag har de to slet ingen kontakt, afslører hun over for SE og HØR (Foto: Dan Mariegaard)

Sådan mødtes vi

I dag - særligt under de nuværende restriktioner - møder de fleste hinanden online på Tinder, Instagram eller andre platforme. Sådan var det dog ikke for Amanda.

- Jeg var til en fest, hvor folk var virkelig stive og alt muligt andet, så det blev for mig for mig. Jeg gik så ud på parkeringspladsen, og der holdt nogle biler med indvandrere, og så tænkte jeg, at der skal jeg over og hyggesnakke, afslører hun om det tilfældige møde.

Hun og hendes nye fyr klikkede fra første sekund, og siden er det gået hurtigt for dem.

- Så faldt vi bare i snak, og han endte med at køre mig hjem, slutter Amanda af.

Du kan se hele interviewet med Amanda her:

Sponsoreret indhold