Reality20. januar 2021

Amanda Mogensen åbner helt op: - Jeg elsker stadig Nicklaes

Følelserne sad uden på tøjet, da Amanda Mogensen tjekkede ind i "Ex on the Beach" og mødte ekskæresten Nicklaes Johannes Olsen. Nu åbner reality-baben op om forholdet til sin tidligere kærlighed.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man skal være godt og grundigt følelseskold, hvis man ikke blev ramt, da Amanda Mogensen brød ud i tårer i "Ex on the Beach" pga. ekskæresten Nicklaes Johannes Olsen.

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Amagerpigen holdte ikke igen med at fortælle Nicklaes, hvad hun følte, da hun mødte ham for første gang siden bruddet. Det skete for rullende kameraer, og det har været hårdt for Amanda at gense.

- Jeg sidder med en helt anden følelse i dag og tænker: ”Fuck, hvor var det synd for mig. Hvor var jeg ked af det”, siger Amanda i et interview med Rød Løber og fortsætter:

- Hver gang, jeg ser det, bliver jeg ked af det og får tårer i øjnene. Jeg havde slet ikke fået lov til at snakke med ham, efter han bad mig om at pakke mine ting.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amanda_mogensen.jpeg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Nicklaes og Amanda blev kærester, da de kom hjem fra sæson fire af "Ex on the Beach", men det forhold varede ikke længe (Foto: Dan Mariegaard)

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Amanda var forberedt på, at hun skulle møde Nicklaes på stranden, men det var stadig en svær situation for hende.

- Man har jo et håb om, at vi kunne finde sammen igen. Men jeg ville bare gerne ud med mine frustrationer og min sorg, fortæller hun.

Inde i villaen rammes Amanda pludseligt af de barske realiteter og bryder ud i gråd under en leg. Men det var hun faktisk glad for.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dis_eotb5_amanda_mikkel_071.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Amanda har været med i sæson to, tre og fem af "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann)

- Jeg kan godt lide at komme igennem hele følelsesregistret. Det er som om, jeg lige får lov til at mærke mig selv, og det er sundt en gang i mellem, forklarer Amanda.

Den 21-årige reality-babe er den dag i dag single, mens Nicklaes har fået en ny kæreste i tv-godten Line Maria Busk. Men skulle der være brug for hende, står Amanda altid klar til at hjælpe sin ekskæreste.

- Jeg elsker ham stadig for den, han er. Og hvis han ringer en dag og har brug for min hjælp, så vil jeg stadig stå der og være der, men det er kun som ven, slår hun fast.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold