Reality18. september 2023

Amalie Szigethy tilbage på Instagram: - ALT kommer frem!

Realitystjernen har indtil nu levet af sin opsparing - nu er hun klar til at komme tilbage, fortæller Amalie i til SE og HØR
SE og HØR mødte Amalie på Café Rosenhuset i Vedbæk, hvor hun kunne fortælle, at pausen fra offentlighedens søgelys er forbi.
SE og HØR mødte Amalie på Café Rosenhuset i Vedbæk, hvor hun kunne fortælle, at pausen fra offentlighedens søgelys er forbi.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Amalie bryder tavsheden efter fire måneder

Amalie Szigethys flere hundrede tusinde følgere, hvoraf omkring 90 procent er kvinder, vil på hendes snart genåbnede Instagram-profil fortsat kunne opleve ting, som de kan spejle sig i:

Det fortæller den 32-årige realitystjerne og influencer nu i et stort interview med SE og HØR.

- Det er sådan noget som vægttab, børn, mode og mænd. Og i øvrigt de almindelige ting, som foregår i mit liv. Instagram vil fortsat fungere som min dagbog og alt, hvad jeg tidligere har lagt op, er der stadig.

Og når profilen - som hun fortsat kæmper for at få genaktiveret efter sin frivillige pause - virker igen, bliver intet gemt eller glemt, lover hun.

- Jeg har intet slettet. Alt kommer frem.

- Min profil er som en dagbog.

Mens Instagram har været lukket ned, har Amalie levet af sin opsparing. Og så har hun ellers givet den fuld knald som husmor.

- Jeg elsker at stå på den røde løber, men jeg elsker også livet som husmor.

- Det har været skønt at have tid til at se Ramasjang sammen med ungerne og kunne køre dem rundt til legeaftaler og fritidsaktiviteter.

Amalie Szigethy er ifølge hende selv et nyt og bedre sted i sit liv.
Amalie Szigethy er ifølge hende selv et nyt og bedre sted i sit liv.
 Foto: Gregers Overvad

- Der er intet så skønt som at gøre noget godt for sine børn.

- Bare de har det godt, så har jeg det også godt, siger en meget glad Amalie Szigethy, der over for SE og HØR understreger, at der bliver mindre om børnene og mere om hende på den forhåbentligt snart genoplivede profil.

Spørgsmålet er dog, hvilken profil Amalie ender med at (gen)åbne på Instagram. De seneste uger har hun nemlig kæmpet for at få genåbnet profilen.

Søndag smed hun derfor nedenstående appel ud på sin Facebook-konto i håbet om, at nogen kan hjælpe hende hele vejen tilbage på Instagram:

Sponsoreret indhold