Reality23. januar 2022

Amalie Szigethy smittet med corona: Så hårdt er hun ramt

Det er, som om man næsten ikke kan undgå at blive ramt af den smitsomme coronavirus. Og nu har den også fået taget i den 30-årige ”Forsidefruer”-stjerne og hendes døtre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både Amalie Szigethy og døtrene Hannah og Josephine kæmper i disse dage med corona. Og det betyder altså også, at overskuddet ikke er helt så stort som normalt.

På Instagram tager frøken Szigethy sine følgere med på sygdomsrejsen, når hun deler stories om den lille families helbred.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5740.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Den garvede "Forsidefruer"-stjerne har det ikke ligefrem nemt i disse dage. Foto: Hanne Juul

Og det lader altså ikke til at være helt nemt:

- Da jeg var gravid, havde jeg det BIG time dårligt, jeg havde det så skidt, at jeg var tæt på at indlægge mig selv, lyder det blandt andet i en story fra den garvede tv-personlighed.

- Jeg lå og græd og havde ondt af mig selv. Det her er lige 10 gange værre. Bare to børn nu. Hvis jeg skulle have 3. barn, ved jeg nu, hvordan det føles, lyder det videre fra realitystjernen, der således ikke ligefrem lægger skjul på, at hun er ganske hårdt ramt af den smitsomme virus.

Umiddelbart stammer smitten fra Josephines børnehave, som skulle være ganske hårdt ramt af smitten, lød det tidligere i en anden story fra Amalie.

Den ældste datter er dog ikke nær så hårdt ramt som Amalie selv og lille Hannah.

Sponsoreret indhold