Reality 12. juli 2019

Amalie Szigethy og hendes mor er tilbage på skærmen i nyt program

Amalie Szigethy og mor Lotte - eller Charlotte - er nu tilbage i et helt nyt program på Viafree, der handler om mad
Foto: TV3

Det er ingen hemmelighed, at Amalie og hendes mor, Charlotte, i en rum tid har været på optagelser. Det har de to flere ganget teaset for på Instgram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to har dog ikke fortalt noget om, hvad de var på optagelser til - men det er offentliggjort nu. I dag udkommer Amalie og Charlottes nye Viafree-program "Hvad har jeg i munden, mor?".

I programmet er Amalie og mor Lotte på et udfordrende mad-eventyr. De to damer er begge to meget kræsne, og de har deres helt faste madrutiner.

Nu er det dog tid til, at de skal i arbejdstøjet og hjælpe med at producere den mad, vi allesammen putter i munden.

Der er ingen tvivl om, at mor og datter i den grad får udfordret deres smagsløg.

Spørgsmålet er, om de to samtidig finder en ny madglæde og udvider deres kulinariske horisonter, når "Hvad har jeg i munden, mor?" løber over skærmen.

Programmet byder på i alt otte afsnit, hvor Amalie og mor Lotte bevæger sig rundt i den kulinariske verden. Alle afsnit kan ses på Viafree lige nu.

Herunder kan du få et lille sneak peek på, hvad du kan forvente af det skøre program. Her er det nemlig Amalie og mor Lotte, der laver ost - og det ender faktisk ud i, at situationen bliver så komisk, at mor Lotte tisser i bukserne.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold