Reality 24. september 2021

Amalie Szigethy drømmer om "Vild med dans": Men blev afvist

Amalie Szigethy dukkede op på den røde løber til "Vild med dans" for at støtte veninden Camilla Dalsgaard. Og den populære forsidefrue drømmer selv om at medvirke i fredagsballet, men indtil videre har hun fået et nej.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ganske uventet dukkede Amalie Szigethy op på den røde løber til "Vild med dans" forud for sæsonens tredje udgave

Se et interview med Amalie i toppen af artiklen!

Forsidefruen er taget til fredagsdans for at støtte sin veninde Camilla Dalsgaard, som danser med entertaineren Jacob Haugaard.

- Jeg er her jo pga. Camilla (Dalsgaard red.). Jeg ved, at hun i mange år har prøvet at komme ind som professionel danser, så jeg er meget stolt, siger Amalie inden showet.

Faktisk drømmer tv-legenden selv om at indtage "hele Danmarks dansegulv" en skønne dag. Hun er helt klar i spyttet, da hun bliver spurgt, om hun selv ønsker at deltage i "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Amalie glæder sig til at se "Vild med dans" live (Foto: Hanne Juul)

Se et interview med Amalie i toppen af artiklen!

- Ja, selvfølgelig! Det ved de også godt på Mastiff. Jeg er faktisk lidt fornærmet over, at Mascha pludselig skal være med, siger Amalie og fortsætter:

- Fordi jeg har faktisk selv skrevet til dem i et årti, at jeg gerne vil være med. Men nu er det Mascha, så kan det jo være, de lukker op for det fremadrettet.

Amalie har i flere år tilbudt sig selv til Mastiff, som er produktionsselskabet bag "Vild med dans". De har dog ikke givet en tommelfinger op til den tidligere "Paradise Hotel"-deltager endnu, og da hun sidst skrev, kom der noget vigtigt i vejen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Amalie havde blomster med til sin veninde Camilla Dalsgaard, som er professionel danser i "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

Se et interview med Amalie i toppen af artiklen!

- Sidst (jeg skrev red.) var inden, jeg blev gravid med Hannah, og der skrev de, at de ville vende tilbage, men det gjorde de ikke, for så blev jeg gravid, slutter Amalie af.

Der er ingen tvivl om, at frøken Szigethy gerne vil være med i "Vild med dans", så kære Mastiff; Få det til at ske!

Sponsoreret indhold