Reality 3. juni 2016

Amalie Szigethy: – Det er hårdt at være gravid

Amalie Szigethy og hendes tidligere kæreste skal have et barn, og Amalie er godt træt af at rende rundt med den store mave i hedebølgen.
(Foto: Claus Poulsen)

Af Anna Sophia Koefoed Kjær

Den tidligere Paradise Hotel-deltager Amalie Szigethy og hendes tidligere kæreste Mikkel Skelskov bliver om kort tid forældre til en lille prinsesse. Og selv om hun glæder sig, er det alligevel ikke altid lige let at være gravid.

Det er nemlig ikke helt let at have en stor mave i hedebølgen.

Det fortæller Amalie på sin blog.

Hun fortæller også, at hun har svært ved at være så social, når hun er gravid og ligger derhjemme foran tv’et.

Amalie er allerede nået langt i graviditeten – efter planen nedkommer hun i slutningen af juli, og hun har taget 25 kilo på, fortæller hun på sin blog. Om fire uger har hun termin, og datoen er den 30. juli, fortæller hun også på sin blog.

Sådan skriver Amalie på sin blog:

”Ja, de to ting passer ikke helt sammen. Hold nu **** det er varmt, det er overhovedet ikke sjovt, jeg har lyst til at brokke mig helt vildt! Føler mig nærmest hjælpeløs, for ikke at nævne mine ben og fødder er MEGA hævet. Jeg kan ikke mere selv tage sko på fordi min mave er i vejen. Jeg føler jeg bliver kvalt og alt mit blod stier op til mit hovede. Bare jeg ikke får en blodprop? Mine tæer ligner små cocktail pølser, eller nej. Lad mig forklare det bedre. Tag en plastisk handske og fyld den op med for meget vand og vupti, sådan ser mine tæer ud".

Se billeder af Amalie i galleriet herunder:

Så fræk har du aldrig set Amalie før

Sponsoreret indhold