Reality7. oktober 2015

Amalie stoppet af politiet

Amalie havde kun sit kørekort i 14 dage, før lovens lange arm var efter den tidligere reality-stjerne efter en optræden i Jylland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-70644_amalie_web.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I slutningen af september var lykken gjort for Amalie Szigethy, da hun langt om længe fik fingrene i det eftertragtede kørekort. Drømmene gik allerede dengang på at få en stor bil eller en sej sportsvogn.

Men efter lidt mindre end tre uger med kørekortet blev den forhenværende ”Paradise Hotel”-babe stoppet af politiet, da hun var i bil i Jylland. Det fortæller hun om i et nyt blogindlæg,. Her blev hun blandt andet bedt om at puste i alkometeret ved et diskotek.

Heldigvis havde den blonde reality-stjerne tænkt sig om og ladt være med at drikke, for som hun skriver i sit blogindlæg:

- så var [Jeg] jo faktisk ikke i byen, for jeg drak ikke og skulle ikke feste, men det gjorde nogen venner jeg havde med, og derfor satte jeg mig ind bag rattet og kørte bilen pænt tilbage på hotel værelset.

Hun havde en mistanke om, at politiet havde ventet på hende ved diskoteket. Hele lokalområdet havde da også proklameret, at hun skulle optræde i byen, så det var hun faktisk overbevist om.

Det blev som sagt ved skrækken for realitystjernen, men hendes mor, Charlotte Kejser, blev dog noget forskrækket over at høre om episoden.

- Jeg ringede til min mor og fortalte hende om episodenm og jeg kunne mærke hendes hjerteslag igennem røret og nåede endda ikke at fortælle færdigt før jeg kunne mærke hendes råben, men måtte fortælle hende at jeg altså ikke var påvirket, og fik lov til at køre igen, skriver Amalie i sit indlæg.

Kørekortet havde ellers længe været undervejs for Amalie, da hun tidligere havde dumpet teoriprøve-delen tre gange og den praktiske køreprøve en enkelt gang. Men i slutningen i sidste måned lykkedes det hende ENDELIG at få kørekortet med kun én enkelt fejl i den praktiske køreprøve.

Hun er dog endnu ikke helt sikker på vejene, men tager det i stiv arm, som hun tidligere har sagt til SE og HØR.

- Det er lidt noieren at køre på landevej, og sådan har jeg det også med at køre på motorvej om natten. Men ellers tager jeg det bare, som det kommer, det handler jo om rutine, sagde hun til SE og HØR, da hun fik sit kørekort.

Sponsoreret indhold