Amalie reagerer på ekskæresten Peters kærlighedserklæring

Amalie Szigethy

Amalie Szigethy

(Foto: Kaspar Wenstrup)

 
Peter skrev således en offentlig kærlighedserklæring på sin Instagram-profil.
 
 
Faktisk er Peter stadig så vild med Amalie, at han ikke lægger skjul på, at han godt kunne forestille sig de to få børn sammen.
 
Nu fortæller Amalie, hvordan hun har det med hele situationen. Til Realityportalen.dk siger hun:
 
Peter savner Amalie.
 
Amalie og Peter dengang, de stadig var sammen. Foto: All Over
 
- Nu skal vi jo tage det med et gran salt. Peter kan jo godt lide kvinder, ikke? Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har været ‘the One’ i forhold til dem, han har været sammen med, men jeg har Josephine, og hun er ‘the One’ i mit liv, og det vil hun altid være. Peter skal forstå og leve med, at han aldrig vil blive nummer et igen hos mig, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.
 
Amalie fortæller også, at efter hun har fået datteren Josephine tager hun tingene meget, som de kommer og at hun ikke kan ligge planer for fremtiden.
 
Peter og Amalie har set hinanden on and off som venner, efter at de brød med hinanden, så det er ikke fordi de slet ikke har snakket samme i to år. Alligevel kom kærlighedserklæringen bag på Amalie.
 
Amalie troede faktisk, at Peter stadig var sammen med hans ekskæreste, så kærlighedserklæringen kom både som et chok og en overraskelse.
 
Selv om at Peter tidligere har udtalt, at han troede Amalie ville elske en offentlig kærlighedserklæring, så tyder det på, at Amalie ikke blev helt så imponeret som håbet. 
 
Peter ”Ulven” Birch og Amalie Szigethy er uden sammenligning Danmarks mest omtalte realitypar.
Lige så turbulent var deres brud og forhold, som endte med, at Peter overfaldt Amalie.
Parret endte i retten, hvor Peter blev dømt, men Amalie tilgav ham.
Senest har Mikkel Skelskov, der skal være far til gravide Amalies
baby, anklaget realityprinsessen for at have været ham utro med... Peter.
 
Parret nåede også at blive gift, mens de var sammen. Foto: All Over
 
- Jeg er bare der nu, hvor jeg ikke har lyst til at involvere hele Danmark i vores liv. Der er jeg ikke mere. Jeg tror, at der er han ikke kommet så meget videre, for han har jo ikke fået et barn, og han har ikke været igennem den udvikling, jeg har været igennem. Men det kommer til ham. Det er jeg sikker på. Det er bare ikke lige nu, siger Amalie til Realityportalen.dk.
 
Selv om Amalie ikke blev helt så imponeret som håbet, udelukker hun ingenting.
 
Hun fortæller nemlig, at hun ikke vil udelukke noget, at hun vil altid have Peter i sit liv, og at hun kan ikke udtale sig om, hvad der vil komme til ske i fremtiden.
 

Skønne Amalie Szigethy

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close