Reality 13. marts 2021

Alva Madsen hentet af ambulance: - Jeg kunne ikke trække vejret

Fredag aften endte dramatisk for den 17-årige tv-stjerne Alva Madsen. Den unge rigmandsdatter blev i al hast hentet af en ambulance, da hun ikke trække vejret.
Foto: Privat

Hvad der skulle have været en hyggelig fredag aften for Alva Madsen endte dramatisk i en ambulance.

Den 17-årige tv-kendis blev hentet af en ambulance og fragtet til hospitalet, da hun pludseligt ikke kunne trække vejret.

- Jeg har noget, der hedder costochindritis, som egentlig er ufarligt, men kan være meget generende, forklarer Alva til SE og HØR og fortsætter:

- I går fik jeg det dog på en lidt anden måde, og jeg fik et voldsomt tryk på brystet, kunne ikke få vejret, og min krop rystede og var svag. Samtidig havde jeg kvalme og hovedpine og følte, at mine arme og mit hoved blev helt varm.

Heldigvis var Alva sammen med sin far Jens, som hurtigt reagerede og sørgede for, at datteren fik den korrekte behandling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Alva blev kendt, da hun medvirkede i DR-serien "Fars pige" (Foto: Privat)

- Min far ringer så til vagtlægen for at være sikker på, at det ikke er andet end bare mit costochindritis, og da jeg så forklarede mine symptomer, så stoppede hun og sagde, at hun alllerede havde sendt en ambulance, siger Alva og fortsætter:

- Jeg tænkte sådan lidt, at det var måske lidt overdrevet, men det er selvfølgelig rart at være sikker på, at alt er fint, og det ikke eksempelvis er blodprop.

Hjemme igen

Alva blev hastet til hospitalet for flere undersøgelser, og her kom de hurtigt frem til, at der ikke var noget mere alvorligt galt med den 17-årige tv-stjerne.

- Der kommer så tre mænd og en pige ind på mit værelse, hvor jeg ligger, og de begynder at tage diverse tests, og de ender så med at tage mig med på hospitalet, hvor de igen tester lunger og hjerte. Heldigvis så alt normalt ud, så efter noget tid kunne jeg komme hjem igen, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Som den Instagram-stjerne, hun er, forevigede Alva selvfølgelig turen i ambulancen (Foto: Privat)

Nu er Alva igen hjemme i trygge rammer, men hun er stadig ikke klar over, om anfaldet var mere end den sygdom, hun dagligt lever med.

- Dog havde jeg stadig symptomer og kunne ikke få vejret. Personalet var rigtig dygtige, betryggende og søde. Jeg ved stadig ikke helt, om det var et mere voldsomt costochindritis anfald end normalt eller måske noget andet, slutter Alva af.

Sponsoreret indhold