Reality7. juni 2022

Alle i chok: To nye kvinder tjekker ind i "Bachelor"

Den nye omgang “Bachelor” er kun lige gået i gang – men allerede nu er to nye kvinder føjet til flokken af kærlighedshungrende kvinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
To nye kvinder, Mette og Victoria, tjekker ind i "Bachelor"-villaen.
 Video: TV 2

I sidste uge rullede de første tre afsnit af den nye sæson “Bachelor” over skærmen. 17 kvinder drog til Caribien i håbet om at finde den helt store kærlighed i enten 27-årige Philip Berg eller Kasper Skak, 34, som nogle muligvis kender fra “Paradise Hotel”, som han deltog i tilbage i 2010.

Desværre måtte en enkelt kvinde, Fie, forlade de luksuriøse omgivelser med en slukket drøm om at finde sin “Bachelor”-kærlighed, fordi hverken Philip eller Kasper forærede hende en af deres eftertragtede roser ved sæsonens allerførste roseceremoni.

Men allerede i denne uge bliver to nye kvinder en del af flokken og skal sammen med de resterende 16 kæmpe om de to bachelores opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kasper Skak
Der er ingen tvivl om, at de nye kvinders ankomst er en glædelig overraskelse for de to bachelorer.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

I dag tjekker nemlig Mette Sommer og Victoria Lundager på henholdsvis 33 og 23 år ind i kæmpevillaen. Og det er altså noget, der i den grad kommer bag på både Philip og Kasper samt de fire kvinder, som de to bachelorer har med på gruppedate:

– Jeg er sindssygt overrasket over, at der kommer to nye kvinder ind – og de er allerede i gang på floor, lyder det fra Kasper, der således refererer til den dansedate, gruppen er på.

Selv om de nye kvinder bliver godt modtaget af gruppen, så er det, som om alle ikke er helt tilfredse med situationen:

– Den havde jeg sgu ikke lige set komme, lyder det fra Eva, der ikke ligefrem ser ud til at være ved at sprænge i luften af jubel over de to nye konkurrenters ankomst.

Se videoen, hvor både Philip, Kasper og kvinderne fra gruppedaten, tager imod de nye, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold