Reality17. marts 2022

“Alene i vildmarken” er startet: En hård omgang

Nu er det igen blevet tid til nye afsnit af “Alene i vildmarken” på DR. Og allerede i første afsnit er flere af deltagerne presset.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har du ikke set dagens afsnit af “Alene i vildmarken” vil vi gøre opmærksom på, at der er spoilers længere nede i artiklen

I aften er første afsnit af “Alene i vildmarken” kørt over skærmen, og det store eventyr udenfor er nu begyndt at folde sig ud for deltagerne.

I aftenens første program bliver halvdelen af deltagerne introduceret, og det er en blandet flok, der begiver sig ud på eventyr.

Og der er også en stor forskel i denne sæson. I år er det nemlig anderledes end tidligere, da de både kan deltage alene eller som par.

En gammel kending

I første afsnit møder man både et venindepar, der kender hinanden fra militæret, et sønderjysk ægtepar og en familiefar, der er på en udviklingsrejse.

Men der er også en ekstra deltager, der bliver introduceret, som DR har holdt hemmeligt helt indtil i dag. For første gang er der en gammel deltager med.

63-årige Carl fra Ribe vil nemlig tage revanche, efter han og sønnen i sidste sæson måtte forlade programmet efter fem dage, da sønnen var i en økseulykke.

Nu prøver han igen, men denne gang alene.

Stopper

Men selv om det er mange af deltagerne store drøm at bestige bjergene i den norske natur og finde blåbær og fange fisk, mens de sidder ved en elv og tænker over livet, skal det vise sig, at det bliver en udfordring for flere af dem.

Allerede i lufthavnen hoster Carl, og han når ikke mere end tre dage i fjeldet, inden en læge sender ham hjem, fordi han er for afkræftet og ramt af en lungebetændelse og derfor ikke kan fortsætte eventyret, selv om dette år var hans mulighed for at tage revanche.

Derudover måtte familiefaren Simon også melde sig ud, da savnet til familien blev for stort allerede få dage inde i projektet.

I næste uge præsenteres resten af deltagerne, og det bliver spændende at se, om de alle hænger ved.

Sponsoreret indhold