Reality 14. august 2021

Albert Dyrlunds kæreste med hjerteskærende besked: - Kom nu bare hjem

Sorgen er naturligvis stadig stor hos Albert Dyrlunds efterladte. Især kæresten Maria J. Andersen kæmper med tabet og har svært ved at forstå, at det hele er virkeligt.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For små tre uger siden gik YouTube-fænomenet Albert Dyrlund bort i en tragisk faldeulykke.

Siden har hans familie, venner og fans været i sorg over det tragiske dødsfald, som skete, da videoskaberen styrtede i døden i en italiensk bjergkløft.

Og det er selvsagt ikke noget, man kommer sig over lige med det samme, når man mister en af sine nære.

Alberts kæreste, Maria J. Andersen, har tidligere talt åbent og ærligt om tabet af sit livs kærlighed, og nu sender hun ham endnu en hjerteskærende besked.

- Smukkeste Albert. Jeg fanger mig selv i at grine og sige .. det er en joke.. det er en fucking joke, det sker slet ikke det her... det er en STOR joke.. Det MÅ det være...Jeg er måske slet ikke vågen lige nu.... Vågn nu op Maria, indleder hun sit følsomme opslag og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Alberts kæreste Maria er stadig i dyb sorg over at have mistet sin store kærlighed (Foto: Privat)

- Det er ikke sjovt mere. Jeg vågner hver dag bare for at gå i seng igen. Jeg vågner op i en helt forkert verden hvor intet er som det skal være. Virkeligheden er et mareridt.

Maria har modtaget masser af opmuntrende og kærlige kommetarer på billedet af hende og Albert. Men det er nok en ringe trøst.

- Det eneste sted, hvor jeg kan finde lidt ro, er når jeg sover, når jeg drømmer. Kom nu bare hjem Albert. Kom larmende ind af døren og råb ”Mariiiiiiiizzzz” og giv mig et kæmpe kram og masser af kys, som om vi ikke har set hinanden i flere måneder, skriver hun.

Ligesom resten af Alberts efterladte ønsker Maria, at det hele bare er en ond drøm, og at youtuberen, som blev 22 år, kommer hjem igen. Hun drømmer sig væk til bare én dag mere med Albert.

- Vi slukker mobilerne og så kan vi ligge og slappe af og være forelsket og så kan du fortælle mig om dit eventyr. Fortæl mig det hele. Så vil han sige "jeg elsker elsker elsker elsker dig" og kramme mig ekstra meget og det eneste jeg mærker er sommerfugle i maven og hjertebanken og så vil jeg sige "jeg elsker også dig skat" og smile. Så ligger vi bare der, bare os to. Alt er godt, slutter hun af.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold