Reality30. juli 2021

Albert Dyrlund død: Reaktionerne vælter ind

YouTube-stjernen Albert Dyrlund er død, blot 22 år gammel. Allerede nu vælter det ind med reaktioner fra fans og kendte venner.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det meste af Danmark er i chok over, at den bare 22 år gamle YouTube-stjerne Albert Dyrlund er død.

Videoskaberen skulle være faldet ud over en skrænt på et bjerg i Italien, da han var ved at filme en YouTube-video. Det bekræfter hans mor over for Ekstra Bladet.

Albert Dyrlund har fra sin debut på YouTube været enormt populær, og han har sågar lavet sin helt egen film "Team Albert".

Allerede nu vælter det ind med reaktioner på det tragiske dødsfald. Det sker på Alberts seneste billede på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-07-30_kl._13.34.50.png
 Foto: Lars H. Laursen

Albert Dyrlund vandt flere priser ved YouTube-showet Guldtuben (Foto: Lars H. Laursen)

Kendisser som Boris Laursen, Patrick Weber, Sarah Tiedt og YouTube-kollegaen Emilie Briting har skrevet "hvil i fred" i kommentarfeltet til billedet.

Også reality-stjernen Nynne Larsen har sendt en hilsen til den nu afdøde kendis og sanger.

- Hvil i fred Albert. Tak for alt hvad du har bidraget med både arbejdsmæssigt og personligt. Mine tanker går til dine pårørende, skriver hun.

Også Anne Plejdrup, som har lavet tv med Albert, og senest iscenesatte et mediestunt som hype til hans nye sang "S O M M E R", har hyldet sin ven.

- Hvor er livet bare uretfærdigt, himlen har fået en smuk stjerne - tak for alt Albert, din livsglade og skøre dreng. Alle mine tanker går til din familie og venner, hvil i fred. Husk hinanden, det kan være slut inden man ved det, skriver hun til et billede af Albert.

Artiklen fortsætter under billedet...

Musikeren Mads Christian Lyhne har arbejdet sammen med Albert, og de to var gode venner.

Han har også delt en hyldest af den nu afdøde youtuber, som han kommer til at savne.

- Sygeste nyhed jeg længe har hørt, hvil i fred Albert, du ændrede så meget i Danmark med dine sindssyge ideer og kæmpe personlighed, skriver han.

Sponsoreret indhold