Gordon Kennedys FB-bommert: Afslørede hemmelig hospitalsindlæggelse

Gordon Kennedy synes, det er svært at finde balancen mellem at være kendt og privat på de sociale medier.

Gordon Kennedy synes, det er svært at finde balancen mellem at være kendt og privat på de sociale medier.

Foto: TV3

I denne uge ruller en ny runde af "Til middag hos" over skærmen på TV3, og i denne uge kommer vi hjem til skuespilleren og komikeren Gordon Kennedy, den tidligere pornostjerne Sussi La Cour, sangeren Sada Vidoo og danseren Michael Olesen. 

Gordon Kennedy, 50, lægger i aftenens afsnit ud med at være vært, og udover mad og drikke byder aftenens hovedperson sædvanen tro på nogle personlige historier. 

Komikeren og skuespilleren afslører, som du kan se i klippet herunder, at han engang lavede en kæmpe bommert på Facebook. 

- Jeg prøver at holde privatlivet ude af Facebook, men samtidig er det en god måde at fortælle mange mennesker på én gang, hvad det er, man synes om noget, fortæller Gordon Kennedy om sit forhold til Facebook. 

I klippet fortæller Gordon Kennedy, at han i løbet af foråret var indlagt to gange på grund af en infektion i hele kroppen. 

Skuespilleren havde ikke bedt om det, men blev indlagt under diskretion, så pressen ikke kunne få opsnappet, at han var indlagt. 

- Det dummeste, jeg er SÅ dobbeltmoralsk, for mens jeg liggger der og savner alle mine venner, så sender jeg et billede af min påskefrokost, hvor jeg ligger på hospitalet, fortæller han. 

- Hvor fedt var det med "under diskretion", og så Herlev Sygehus. Store idiot, tilføjer han om sin bommert. 

- Jeg kan godt mærke, at Gordon har det svært med medierne, og han er lidt i konflikt med sig selv omkring, hvad han skal gøre og ikke skal gøre, og hvordan han skal bruge det og ikke skal bruge det, slår Michael Olesen fast i klippet.

Se Gordon Kennedys Facebook-bommert i klippet herunder: 

Du kan se "Til middag hos" i aften kl. 19 på TV3. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close