Reality10. januar 2024 (opd. 11. januar 2024)

Ærlig Boris Hiort om svær tid: – Jeg har aflyst hele min uge

"Bachelorette"-kendissen Boris Hiort har udviklet en såkaldt afhængigheds personlighed, der har tvunget ham til at trække stikket fra alt, skriver han på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Frida Bolm og Boris Hiort forklarer deres forhold.
 Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Gregers Overvad

Læs også: Godt nytår fra en nøgen Boris Hiort: En desperat slutspurt

I foråret og over sommeren var Boris Hiort på alles læber, da han vandt Mette Sommers hjerte og fik den sidste rose i TV 2-programmet "Bachelorette".

Efter optagelserne til programmet gik det ikke mellem de to, men Boris Hiort har siden sin deltagelse i programmet reddet på en bølge af roser og tilbud fra kvinder men også i forbindelse med sit arbejde som musiker.

Men nu er det blevet for meget for Boris. Den massive opmærksomhed har fået ram på ham, og på Instagram afslører han nu, at han trækker sig.

– Det er først gået meget sent op for mig, at jeg har det virkelig dårligt, indleder han sit opslag.

– Jeg begyndte i sidste uge at ramme en mur, fik det fysisk dårligt, tåre i øjnene og en lyst til at grave mig ned og forsvinde når nogen skrev eller ringede til mig. Jeg fik klaustrofobi ved tanken om at jeg ikke har været alene i flere måneder og nu står foran en uge med aftaler fra morgen til aften, uden motivation for så meget som at gå ud med min tallerken.

"Bachelor" og "Bachelorette"
Frida Bolm, Boris Hiort, Jonas Dahl Grue og Victoria Lundager har deltaget i henholdsvis "Bachelor" og Bachelorette", der har kørt på TV 2.
 Foto: Martin Høien

Boris afslører i opslaget, at han har udviklet en afhængigheds personlighed, som ifølge ham kommer af for mange dopaminudløsende oplevelser.

– Jeg er blevet mere og mere styret i mine beslutninger af den afhængighed. Oplevelserne har hobet sig op igennem de sidste mange måneder fra forpremiere, til tv-programmer, not today Boris T-shirts, interviews, komplimenter, podcasts, musikkarrieren, byturene, opmærksomheden, overskrifterne, artiklerne, og datingen.

Der har altså ikke været et eneste sekunds stilhed for Boris Hiort, siden han deltog i programmet. Derfor er han flygtet i kolonihave alene og har aflyst alle aftaler, han havde denne uge.

Han håber, at det ærlige opslag kan motivere andre, der har det på samme måde, til at hjælpe sig selv.

– Snak med nogen, søg hjælp hos dine tætteste, og vær opmærksom på om du selv er 100 % med i de ting der sker omkring dig ,lyder det fra tv-kendissen.

Sponsoreret indhold