Reality1. august 2023

Adam Sandgaard overfaldet på Grøn: Angrebet af flere personer

"Bachelorette"-stjernen Adam Sandgaard blev overfaldet af fire til fem personer, da han var til Grøn i Valby
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
På Roskilde Festival havde Adam Sandgaard en camp med sine "Bachelorette"-makkere, og her var stemningen rigtig, rigtig god.
 Video: Dan Mariegaard

Hvad der skulle have været en festlig koncert til Grøn i Valby med den nybagte far Artigeardit, udviklede sig rigtig ubehageligt for "Bachelorette"-deltageren Adam Sandgaard.

Han fortæller nemlig til SE og HØR, at han blev overfaldet, mens koncerten med den storhittende rapper var i fuld gang.

- Jeg har fået at vide, at tidligere på dagen var der en pige, der havde smilet til mig, og jeg vinkede tilbage, fortæller Adam til SE og HØR.

- Lige pludselig, mens vi hører ArtigeArdit, kommer der fire til fem personer hen og slår ud efter mig. Jeg undviger det hele, men der bliver skubbet og kastet drinks, og vi vælter ind i andre, som spilder deres drinks.

Det tårnhøje muskelbundt slap fra overfaldet uden en eneste skramme, og han havde endda modet til at konfrontere sin overfaldsmænd lige efter episoden.

Adam Sandgaard
Tometermanden fra "Bachelorette" havde en rigtig dårlig oplevelse på Grøn, og nu håber han, at nogle har fundet halskæder, som han mistede under et overfald.
 Foto: Dan Mariegaard

- Jeg gik helt stille og roligt hen til dem for at høre, hvorfor de angriber, og så hører jeg en sige, at jeg havde vinket til en af deres kærester tidligere, forklarer Adam om gerningsmændene, som angiveligt også skulle have voldt yderligere problemer senere under Grøn i Valby.

- Der er en, der har skrevet til mig, at hun mødte de drenge senere til en koncert, og at de var voldelige og irriterende.

Adam har det fint fysisk og psykisk efter overfaldet i søndags. Men episoden førte til, at han har mistet noget, som betyder enormt meget for "Bachelorette"-makkeren.

- Jeg er lidt ligeglad med episoden. Jeg kan sagtens tage, at nogen er idioter og skal skubbe lidt. For mig er det værste, at jeg har mistet begge mine kæder på det. Den med korset betød virkelig meget for mig.

Hvis du var til Grøn og har set Adams kæder, så opfordrer den veltrænede reality-fyr til, at du skriver til ham personligt.

Sponsoreret indhold