Reality10. juni 2020

Ad! ”Ex on the Beach”-Robin kan ikke klare træningen

De fleste fyre fra dette års sæson af ”Ex on the Beach” er godt pumpede. Derfor er det også vigtigt at holde formen ved lige, men det er ikke alle, der er lige gode til at klare mosten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robin Christensen havde ikke det helt store held med sig, da han deltog i realitysuccesen ”Ex on the Beach” trods sin velformede krop og store muskler.

Siden har han dog fundet kærligheden i ”Årgang 0”-baben Mathilde Beuschau, som heller ikke er helt utilfreds med den velproportionerede fitness-krop.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191124_wen_-_robin_10.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der bliver ikke holdt pause fra vægtstængerne - men måske Robin burde have overvejet, om lige netop denne træning var en god ide. Foto: Kaspar Wenstrup

Men selvom Robin Christensen er en velpumpet fyr, så er det vist ikke al træning, der er lige ham.

I hvert fald ikke dagen efter en lidt for vellykket bytur! For alkohol og hård træning går sjældent hånd i hånd, og det kan tydeligt ses i det nyeste afsnit af realityprogrammet ”Efter Ex”, der kan streames hos Dplay.

Her har den tidligere bodybuilder Oliver Filthuth nemlig sammensat et træningsprogram, som han og de andre gutter fra knaldeprogrammet skal igennem sammen.

Hurtigt finder Robin dog ud af, at det ikke er nær så nemt, som han havde gået og forestillet sig.

- Jeg er lige på grænsen til at brække mig udover det hele, fortæller han i klippet, der viser en tydeligt presset Robin.

Kort efter går det også helt galt.

Se det hele i klippet øverst i artiklen.

Du kan se hele afsnittet af ”Efter Ex” på Dplay nu.

Sponsoreret indhold