Reality 23. juni

AC ude af "Bachelor": Flyttet sammen med ny kæreste

Meget er sket i AC Tarps liv, siden hun forlod “Bachelor” uden en rose. Hun er flyttet til Bangkok med en ny kæreste
AC Tarp har fundet kærligheden efter "Bachelor".

AC Tarp har fundet kærligheden efter "Bachelor".

Foto: Lotta Lemche/TV 2

AC Tarp sætter en facade op i “Bachelor”, og det er netop den facade, der ender med at koste hende en rose i dagens afsnit.

Men det var formentlig held i uheld, for siden har den tidligere nomade fundet kærligheden.

– Jeg er ikke single længere. Jeg har fået en kæreste i Bangkok, fortæller AC Tarp, der har bosat sig i Thailand og fået fast arbejde.

Det er altså slut med at rejse rundt i verden – og at date.

– Han er oprindeligt fra Frankrig. Jeg mødte ham i Thailand for to år siden, og så har vi kommunikeret meget på sociale medier. Nu har han fået job her i Bangkok som fodboldspiller, fortæller AC Tarp.

– Vi er faktisk flyttet sammen – det gjorde vi for to måneder siden. Så vi er gået all in. Der har jeg lært lidt af “Bachelor”.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kvinderne bliver afbrudt midt i deres snak, men de er glade for at få renset luften, fortæller AC.

Foto: TV 2 Play

AC Tarp vil ikke afsløre kærestens navn, men hun fortæller, at han er jævnaldrende og professionel fodboldspiller.

– Jeg har sagt til ham, at jeg kommer med mange ar i bagagen og er en sær snegl, så han skal have noget tålmodighed. Men han er min bedste ven, jeg føler mig meget heldig.

– Jeg håber, han er the one.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dagens afsnit bliver AC Tarp sendt hjem fra “Bachelor” – dels på grund af den facade, hun selv fortæller, hun sætter op for at beskytte sig selv.

– Jeg er meget bevidst om det og lukker ikke øjnene for, hvem jeg er. Alt taget i betragtning, så har jeg ikke fået muligheden for at åbne mig, for det gør man jo ikke på en 30 sekunders speeddate, det synes jeg i hvert fald er fjollet, forklarer hun.

– Man overskrider mange grænser i sådan et program, og jeg er fascineret over, hvordan de andre piger åbner sig. Jeg havde personligt brug for noget alenetid for at kunne åbne mig, og det er supersvært, for man er jo aldrig helt alene, der er kameraer overalt, og det, du siger, ryger lige ud til hele den dejlige danske befolkning.

– Men Kasper skal jo også vise interesse, og det synes jeg egentlig ikke, han har.

AC Tarp havde godt på fornemmelsen, at dette blev hendes sidste roseceremoni.

– Vi snakker jo sammen i huset, og jeg kunne godt høre på alle, at de havde nogle superfede forhold til fyrene. Jeg kunne godt mærke, at jeg var et helt andet sted end de andre piger. Men jeg gør bare tingene i mit tempo, og det har jeg egentlig ikke lyst til at bryde.

Sponsoreret indhold