Reality30. april 2024

Abort og on/off-forhold: Nu fortæller Mette Sommers kæreste sin side af historien

Mette Sommer og kæresten Krelle venter deres første barn sammen – men vejen til lykke for parret har været kompliceret, afslører han nu i en ny podcast
Mette Sommer og kæresten Krelle bliver senere på året forældre til en dreng.
Mette Sommer og kæresten Krelle bliver senere på året forældre til en dreng.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Mette Sommer var allerede sammen med Kristian Kjær Lindegaard, da ”Bachelorette” rullede over skærmen

Mette Sommer har tidligere fortalt, at en uventet graviditet og efterfølgende abort endte med at koste hende drømmemanden, og det gjorde, at hun meldte sig til "Bachelor" og efterfølgende "Bachelorette".

Senere kom det så frem, at hun var fundet sammen med "drømmemanden" igen, og nu venter parret deres første barn sammen.

Og i podcasten "Anden til Venstre" fortæller Kristian "Krelle" Kjær Lindegaard så sin side af historien om deres parforhold, der mildt sagt kan betegnes som stormfuldt.

Til podcastvært Stephanie Fisker fortæller han, at de begge er opvokset i samme by, men at det først var, da de mange år senere blev kolleger, at amorinerne opstod mellem dem.

Han ønskede dog at holde deres parforhold hemmeligt, og i podcasten forklarer han det med:

– Jeg vidste ikke rigtigt, om jeg turde involvere mig hundred procent i et nyt forhold.

Gad ikke vente

Krelle fortæller, at Mette til sidst ikke gad vente på ham mere, og da hun uventet blev gravid, kuldsejlede deres forhold.

Herefter ender Mette med først at melde sig til "Bachelor" og efterfølgende "Bachelorette", men Krelle afslører, at de ikke rigtig kan slippe hinanden.

– Jeg havde prøvet at fortælle hende, at nu havde jeg ligesom gjort op med mig selv, hvad jeg ville, hvad jeg ikke ville. Og jeg ville gå hundred procent ind i det her forhold, hvis det skulle blive til et forhold. Så da hun valgte at tage til Mexico (til "Bachelorette", red.), der blev jeg sgu... Ja, der blev jeg da ked af det. Altså, jeg blev da såret igen, erkender han.

– Samtidig kunne jeg også godt forstå hende. Hun havde givet mig chancen i så lang tid året forinden. Så når jeg ikke havde grebet den endnu, så kunne jeg jo ikke tillade mig at være oprigtig sur eller vred på hende, følte jeg.

Tog kontakt med det samme

Mens Mette optog "Bachelorette" i Mexico fortæller Krelle, at "trippede rundt og var nervøs for, hvad pokker der skete". Og han afslører da også, at han som det første tog kontakt til Mette, da hun var retur fra optagelserne.

– Så havde jeg jo fundet ud af, at jeg rigtig gerne vil Mette. Så jeg tror, vi tog det stille og roligt, fra hun kom hjem fra Mexico. Så begyndte vi at ses lidt igen og bare hænge ud og lave noget mad, tage ud i naturen og hygge os. Stille og roligt fandt vi ud af, at det nok var en ret god ide, at vi blev kærester.

Krelle afslører i podcasten, at han ikke har set så meget af "Bachelorette", hvor der er en masse "mænd nede foran Mette og Julie".

– Det, synes jeg, ikke var så helt vildt fedt at sidde og kigge på, afslører han.

Du kan lytte til hele afsnittet af "Anden til Venstre" hos Podimo.

Sponsoreret indhold