Reality 12. december 2019

"Årgang 0"-Mathilde dropper uddannelsen: Har gjort ny opdagelse

Skolen har altid været svær for Mathilde Beuschau, som vi lærte at kende i TV 2-hittet "Årgang 0". Nu har den smukke tv-kendis fundet ud af, hvorfor skolen har været så stor en udfordring for hende
(Foto: Aller Media)

Mathilde Beuschau, som var med i "Årgang 0" og nu er populær på især Instagram, har altid haft svært ved skolen.

Den 19-årige skønhed har nu åbnet op om et emne, som de flest nok har svært ved at snakke om.

Mathilde har delt et hudløst ærligt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun indrømmer, at hun gennem hele sit liv har haft det svært i skolen.

- I hele mit liv har skolen været en kamp for mig. Jeg har været ugidelig, et problembarn og hende, der hverken kunne læse eller skrive. Der har i perioder været hjælp fra lærerne, men det har været minimalt. Jeg er blevet set på som hende, der altid har været flabet og bare ikke gidet skolen, indleder den populære influencer sit opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

I løbet af de seneste måneder har Mathilde trænet meget med Jonas "ManMachine" Korsgaard, som vi kender fra "Love Island". Det har givet pote, kan man tydeligt se (Foto: Privat)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De store problemer med at lære ting, som virker helt banale for andre, har været et problem for Mathilde, som hun aldrig har kunnet forstå.

Nu har den veltrænede københavner så endelig fået svar på, hvorfor hun ikke har lige så let ved at lære som alle andre.

- Her står jeg så i dag og stadigvæk ikke forstår, hvordan jeg kan have så svært ved at stave. Derfor kontaktede jeg så en vejleder på min skole. Det viser sig så, at jeg er ordblind, skriver Mathilde og fortsætter:

- Tænk at det skulle tage så mange år, før jeg fandt ud af det. Det har virkelig pisset mig af, fordi det havde ikke været lige så svært, hvis jeg havde vidst det fra starten af. Men sådan er tingene desværre ikke. Sket er sket, og jeg er glad for, at jeg ved det. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Mathilde medvirkede i "Årgang 0" indtil 2007, hvor hendes forældre valgte at trække sig fra programmet (Foto: Privat)

Den nye opdagelse af, at Mathilde er ordblind, har fået hende til at tage en svær, men ganske modig beslutning. Hun stopper nemlig på den uddannelse, hun lige nu er i gang med.

- Jeg har derfor også taget beslutning om at stoppe på Niels Brock EUX og “kun” færdiggøre en EUD. Jeg er ikke egnet til den almindelig skole, men jeg er egnet til at komme ud og møde nye mennesker - og derfor gør jeg nu tingene på min egen måde - og det er helt okay. Jeg får aldrig den hue, men det er jeg også indforstået med - og det er også okay, skriver Mathilde til slut.

Sponsoreret indhold