Reality 10. november 2020

"Årgang 0"-Christian skifter karriere: Sammen med store stjerner

Christian Elhauge fra "Årgang 0" havde taget springet og i flere måneder arbejdet som guide på Kreta, men nu er han hjemme i Danmark igen. Her springer han nu ud som youtuber med flere prominente navne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Årgang 0" sluttede, og Christian Elhauge besluttede sig for at starte et helt nyt kapitel i sit liv som guide på den græske ferieø Kreta.

Corona-krise har gjort, at Århus-knægten ikke har haft mulighed for at gøre sit arbejde som guide på Kreta. Faktisk var planen, at han skulle videre til Gran Canaria, men den blev spoleret.

Så nu er Christian tilbage i Danmark, og her er den 20-årige gut gået i gang med et om muligt lige så stort projekt. Han er nemlig blevet youtuber.

Den mørkhårede fyr er startet med at lave videoer på YouTube, og hans første af slagsen er med to af de største navne inden for branchen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Christian blev kendt, da han som seksårig kom med i "Årgang 0" sammen med sine forældre og sine to brødre (Foto: Thomas Laursen)

Det er nemlig YouTube-stjernen Josefine Simone Dahl og hendes populære lillesøster Olivia Juliane Dahl, som er til fest med Christian i hans første video på YouTube.

Siden han var seks år gammel har Christian været fulgt af et kamerahold i "Årgang 0", og det er han tydeligvis ikke blevet træt af.

Forskellen er nu dog, at "Årgang 0"-stjernen selv skal styre kameraet og filme alt, hvad han laver. Og det kan godt være en udfordring.

I hans første video følger vi en dag i Christians liv, hvor han tager fra Århus til København for at være til fest med nogle venner i hovedstaden.

Du kan se videoen her:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold