Reality 2. august 2020

Åbning af Don Jones Donuts: Kæmpe reality-fest

Baris Bicen åbnede i går sin nye butik, Don Jones Donuts. I dagens anledning var mange reality-stjerner mødt op for at spise de populære kager og have en fest
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Albertslund blev i går omdannet til en kæmpe reality-fest, da Baris Bicen slog dørene op til sin nye butik, Don Jones Donuts.

Sammen med sin barndomsven Jonas Smati har "Robinson"-fyren åbnet en donut-butik, som skal tage kampen op med mange andre etablerede kæder.

Til den store åbningsfest i går lørdag havde overleveren inviteret en masse af sine reality-venner, som alle kom for at få en bid af de populære kager.

Her var der både liveoptrædener, dj samt en kæmpe kø af mennesker, som glædede sig til at sætte tænderne i Baris' donuts.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Facaden er prydet til perfektion hos Baris og Don Jones Donuts (Foto: Mikael Rieck)

Tv-kendisser som Anne Plejdrup, Amanda Mogensen, Nadja Hansen, Nynne Larsen og Ida Søjborg havde alle fundet vej til Vestegnen.

Også den nybagte far til tre Mark Bøgelund var klar på kagefest i Albertslund, men han lod dog kæresten Sarah Amalie og nyfødte Filippa blive derhjemme.

I stedet havde han sine to ældste døtre, Marina og Manila, med til åbningen, og de to tøser lappede de lækre kager i sig.

Aritklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Mark Bøgelund blev far for tredje gang i denne uge, og han havde taget sine to ældste døtre Manila og Marina med til donut-fest (Foto: Mikael Rieck)

Baris og hans kompagnon Jonas har arbejdet hårdt den seneste uge for at gøre butikken klar, men de er langt fra færdige med udfordringer.

Over for SE og HØR lovede de to kammerater, at der inden for to måneder bliver åbnet endnu en Don Jones Donuts et andet sted i Danmark.

Se alle billederne her:

Åbning af Don Jones Donuts: Kæmpe fest i Albertslund

Sponsoreret indhold