Reality
8. marts 2018

Bookmaker om "X Factor": 70 procent risiko for, at de ryger i morgen

Danske Spils oddssættere er ikke i tvivl om, hvem der højst sandsynligt bliver stemt hjem fra "X Factor" i morgen aften
Maria Hoang

Når tredje "X Factor"-liveshow ruller over skærmen i morgen aften, nu med Sofie Linde tilbage på scenen, er Danske Spils oddssættere ikke i tvivl om, hvem der højst sandsynligt ryger ud.

Indtil nu er Blachmans gruppe-kategori gået fri, men ifølge Danske Spils oddssætter Peter Rasmussen er "X Factor"-veteranens kategori langt fra fredet i morgen.

Place on Earth, Jamie Talbot og Rasmus er Danske Spils vinder-favoritter. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

I sidste uge endte Anne Mette & Tomas i farezonen, og dommen er klar, når det kommer til liveshowet i morgen:

- Vi frygter, at det bliver deres sidste optræden på fredag, siger Danske Spils oddssætter Peter Rasmussen om duoen, der i morgen skal synge "If I Stay" af CHINAH.

De Voksne-kategorien er Danske Spils bud på den kategori, der vinder "X Factor". Spil på "X Factor her. (sponsoreret link)

- Med det høje niveau der er i "X Factor" i denne her sæson, så har jeg svært ved at se, at de ikke kommer i farezonen. Og står de i farezonen, så kan jeg simpelthen ikke forestille mig andet, end at de bliver stemt hjem, vurderer Danske Spils oddssætter Peter Rasmussen.

Ifølge Danske Spils odds er der 70 procent risiko for, at Anne Mette og Tomas er dem, der i morgen må sige farvel til "X Factor".

Sammen med Anne Mette & Tomas skyder Danske Spils på, at Sol & Christian og ender i farezonen i morgen. Spil på "X Factor her. (sponsoreret link)

Se dette års livedeltagere i galleriet herunder:

X Factor livedeltagere 2018