Reality14. maj 2016

Sy Lee: Så vildt er mit nye job

Sy Lee trækker i arbejdstøjet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sylee.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

OMG honeybees! Jeg har fået noget af en stor opgave. Er I klar til at høre denne store nyhed? Det er vildt, og jeg er dybt beæret! Håber I kan forstå, at jeg ikke kan få armene ned! Jeg ånder og lever for skønhed jo hehe…

Jeg er dommer til Miss Universe Denmark 2016!

Læs også Sy Lees blog her

Jeg er beæret over at være dommer til Miss Universe Denmark 2016. Det er noget af en opgave, som jeg har fået. Jeg er både beæret og tager samtidig denne opgave dybt seriøst. Den endelige danske vinder skal jo forsvare vores Dannebrog til en grand slam skønhedskonkurrence, nemlig selveste Miss Universe 2016, og dyste mod resten af verden. Selvom jeg sidste år selv deltog i en international skønhedskonkurrence, så er jeg faktisk ret nervøs. Min bedømmelse og mening har jo i sidste ende stor indflydelse på, hvem det er vi sender til Miss Universe.

Det er ikke KUN en repræsentant for Miss Universe, som jeg skal være med til at udvælge. Til Miss Universe Denmark 2016 konkurrencen findes der fire vindere, Førstepladsen er Miss Universe Denmark 2016, og skal til Miss Universe. Andenpladsen er Miss Earth Denmark 2016, Tredjepladsen er Miss International Denmark 2016 og Fjerdepladsen er Miss Supranational Denmark 2016. Disse fire konkurrencer er fire af de fem største i verden, også kaldet grand slam. Det er en STOR opgave, som jeg har sagt ja til.

Da jeg var en lille knægt, elskede min mor og jeg at følge med i skønhedskonkurrencer især de fem største i verden, nemlig de grand slam konkurrencer, og Miss Universe af en af dem. Vi så også de små til de store skønhedskonkurrencer sammen. Min mor bliver nok totalt overrasket, når jeg fortæller hende det senere i dag! Tænk, at jeg selv har været med i en prestigefyldt internationale skønhedskonkurrence sidste år og løb af med en titel og en pris, hvor jeg delte min vildeste oplevelse med jer. Nu skal jeg være dommer til en meget vigtig skønhedskonkurrence, og det ser jeg virkelig frem til. Nu har jeg fået lov til at være dommer til mindre skønhedskonkurrencer som Miss Copenhagen og Miss Aarhus og jeg kan fornemme lidt, hvordan det er, men Miss Universe Denmark bliver noget af en stor opgave.

I dommerpanelet får jeg bl.a. selskab af selveste Miss Danmark 1963, Aino Korva, som placerede sig i top fem ved fire internationale konkurrencer (herunder andenpladsen ved Miss Universe).

Jeg håber, at vinderen af Miss Universe Denmark 2016 vil nå langt til selveste Miss Universe. Vi har så mange smukke og lækre kvinder i Danmark, og de skal bare frem!

Den eneste dansker til at placere i top fem ved Miss Univere er Aino Korva , der i 1963 var første runner up Den sidste Miss Danmark til at placere i semifinalerne er Zaklina Sojic i 2007, som er placeret i top 15. Den smukke Helena Christensen har også forsvaret Danmark førhen til Miss Universe!

Sponsoreret indhold