Reality17. juni 2015

Sy Lee: En overvældende dag med blandede følelser

Det har været nogle følelsesmæssigt hårde dage for Sy Lee, blandt andet fordi han har brudt kontakten med bedstevennen Gustav
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sy_lee_dan_mariegaard.jpg
 All Over Press

Læs flere indlæg fra Sy Lee på hans blog.

Honeybees, det har været en lang dag. Jeg kom hjem her for to timer siden. Jeg har kun arbejdet i dag og det har været en overvældende dag med blandet følelser. Jeg har grædt meget de sidste mange dage. Mine øjne er så hævede end nogensinde. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer for visse ting fra privatlivet skal holdes for sig selv.

Jeg har aldrig rigtig sagt fra, når jeg har fået nok af et eller andet. Jeg plejer altid bide tingene i mig og bare tænk, at alt går videre med tiden. Min far er munk og jeg har dyrket buddhisme og meditation siden jeg var 14, og min far har altid lært mig at tilgive alt og altid bide tingene i dig, for det falmer med tiden og det er unødvendigt drama. Men jeg er nået til det punkt i mit liv, at jeg siger fra nu. Hvis jeg er dyb uenighed med noget, så siger jeg fra. Eller hvis jeg finder noget, der er forkert, så siger jeg også fra.

[node:aller-related-content]

Jeg har ikke lyst til at finde mig i hvad som helst længere. Nogle gange må man sige fra og lave drastiske handlinger, som kan gøre ondt, men det er bedst for en selv. Jeg har taget et valg i sidste uge, som jeg er ked af det over, men et valg jeg står fast ved. Et valg, hvor jeg er tro mod mig selv og jeg har blandet følelser over.

Der vil måske blive stille på mine sociale medier, men jeg vil prøve at fortsætte med min bloggeri uanset hvad. Hvis der bliver stille, ved I nu hvorfor.

Love fra Jeres Sy Lee <3

Sponsoreret indhold