Reality19. januar 2016

Sy Lee: Er jeg besat af skønhed?

Sy Lee gør sig tanker om tidens skønhedsidealer

OMG! Er man besat af skønhed, hvis man ikke tænker på andet end frygten for at blive gammel? Jeg ved, at jeg stadig er ung og, at der er lang vej endnu. Men man kan ikke komme udenom, at vi unge bliver påvirket af den her skønheds- og medieverden, hvor det handler om at se godt og ungdommelig ud.

Betyder skønhed virkelig så meget for os i dag? Er vi afhængige af skønhed, ligesom vi er af vores mobiler? Det virker som, vi ikke kan undvære skønhed og bare skal se godt ud 24 timer i døgnet. Jeg vil understrege, at jeg er 100% naturlig. Jeg går ikke ind for plastik- og kosmetikoperationer, og jeg tager dyb afstand fra botox og restylane. Jeg har dog fået ekstreme skønhedsbehandlinger i over et halvt år for at kunne se så “perfekt” ud som muligt til den internationale skønhedskonkurrence ‘Mister Universal Ambassador’ 2015, hvor jeg repræsenterede Danmark tilbage i november måned.

Jeg føler næsten, at jeg er ved at blive besat af skønhed. Jeg vandt den prestigefyldte titel som ‘Mister Universal Ambassador Europe’ 2015, samt en pris for den bedste tale. Jeg tror ikke, jeg ville have vundet disse titler, hvis jeg ikke havde set ud, som jeg gør. Selvfølgelig handler det både om samspillet mellem skønhed, personlighed og intelligens, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at skønhed spiller den største rolle i den forbindelse. Det lægger et stor pres på mine skuldre, for jeg ved, at jeg ikke vil se ud som jeg gør for altid. Jeg trøster mig dog med, at der venter mig en masse modelarbejde i Asien for mig i år.

Mange unge spørger mig om råd og tips i forhold til skønhed og kost, så jeg er bestemt ikke den eneste, der er besat af at se godt ud. Men siden min deltagelse i den førnævnte skønhedskonkurrence, er jeg nok blevet endnu mere besat af skønhed. Alle mine behandlinger og skønhedsprodukter virker, og derfor kan jeg ikke undvære dem. Jeg vil ikke ældes, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at bibeholde mit udseende, som det ser ud i dag. Så længe det er naturligt! At arbejde som model og være med i skønhedskonkurrencer kan virke helt uvirkeligt og i visse tilfælde drive en til vanvid, og det er derfor vigtigt at bevare sin realitetssans. Det er smukt at ældes med ynde, og der er, efter min mening, ikke noget smukkere end ens egne naturlige træk. En af de meget effektive måder, hvorpå man kan opnå og bibeholde smuk og naturlig hud, er via hudfornyende og hudforyngende behandlinger. Disse kan få en til at se friskere og mere ungdommelig ud på en naturlig måde i modsætning til botox og restylane. En populær Hollywood-behandling som Kardashian søstrene også er store fans af, er ‘dermaroller’ behandlingen, som I kan se i videoen øverst. Den fjerner pigmentfejl, rynker, akne-ar, ar og ujævnheder.

Du kan læse mere om Sy Lee på hans blog

Sponsoreret indhold