Reality6. maj 2015

DAGENS BLOG med Sy Lee: Jeg er stolt! Lad mig hjælpe dig med at komme i form

Sy Lee fortæller om at være på scenen til fitness-showet WBFF 2015
Af af

Sy Lee i fitness-show WBFF 2015

Honeybees! Jeg må godt være STOLT! Trods overfaldet i tirsdag, som fandt sted på Nørreport st. ved højlys dag, var jeg Lee trist flere dage i træk, men jeg vendte stærkt tilbage og deltog fitness showet WBFF 2015 i Teatersalen i Kolding i lørdags og tog dommerne med storm!

Jeg er STOLT OG SÅ LYKKELIG OVER JEG STILLEDE OP I ÅR!

Udfordringen som jeg gav til mig selv: Kropstransformation på 1 mdr. fra 92 kg til 82 kg muskler, og vupti på fitness scenen IGEN! Jeg lå på et hængende hår for at være i blandt TOP 10!!! Vi var over 30 kandidater i denne kategori i år! Jeg ku ha fået medaljeee!!!! Æv!! MEN jeg er f**kin STOLT! Jeg forstår IKKE HELT dommernes valg inderst inde, for nogle af dem i top 10, lå jeg ret over synes jeg selv, men ved sgu ikke helt hvad de går efter! Den medalje der var næsten i skabet! ÆV! Jeg stod på scenen med 82 kg skarpt.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Sy Lee: Tabt 8 kg på 20 dage! Hurtig kropsforandring

Mit mål var at stå på scenen igen totalt FLOT med over 80 kg, og det opnåede jeg, så føler allerede, at jeg har vundet! Alle var vindere i aften, fordi ALLE har haft en hård rejse op til scenen, og det kræver meget selvdisciplin og hård træning og rette kostplanlægninger!!! Og rette teknikker til carbs op, ned, væskeindtag og udtømning, kosttilskud etc. som almindelige personlig træner og kostvejleder IKKE lærer på fitness-uddannelserne! Derfor er det spændende at stille op! EN LANG To-Do-LISTE! Respekt for alle, der stod på scenen med mig! F**k vi var seje!!!

Som certificeret personlig træner og kostvejleder er det yderst vigtigt for mig at kombinere min professionelle viden og mine værktøjer fra uddannelsen som personlig træner og kostvejleder med "fitness- og bodybuilderverdenen", for disse forberedelser lærer man IKKE på fitness-uddannelserne. En god og komplet fuldpakke personlig træner og kostvejleder, mener jeg selv, er en der har selv har haft det ind på livet samt kunne kombinere sin ekspertise fra uddannelsen - en all around træner!

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Tanker om livet

Jeg har prøvet utrolig mange metoder nu og har dokumenteret to af mine kropstranformationer på fitness scenen. NU kan jeg hjælpe ALLE med forskellige målsætninger.
Jeg tilbyder nu personlig træningstid og kostvejledning samt udendørs træning i fitnesscentre i København. Der er også mulighed for online coaching. Vil du tabe 8 kg eller mere på 8 uger eller tage på i muskelmasse?!

Går du efter vægttab eller muskelvækst, så gør noget ved det i dag og bestil en skræddersyet kostplan eller træningsprogram hos mig. Jeg er dyb afhængig af chokolade. Jeg spiste chokolade hver eneste dag, som indgår i min kostplan. Alt kan lade sig gøre, så længe du har viljen! Bestil på: www.fitnessgoal.dk eller skriv til info@fitnessgoal.dk, hvis du har nogle spr. :) Min drøm er at hjælpe alle derude med at komme i deres livs bedste form!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Læs flere indlæg fra Sy Lee på hans blog.

Sponsoreret indhold